Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçında çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Arveladze, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir maça çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Karşımızda tecrübeli ve zor durumda olan bir ekip vardı. Sezonun bitimine 3 maç kala önemli bir hedefimiz var. Bugüne kadar oynadığımız 31 maça baktığımızda hak ettiğimiz yerdeyiz. Rakibimizin ve bizim ilk devre net pozisyonlarımız var. İkinci yarıda attığımız golle maçın karakteri değişti. Ondan sonra fazla pozisyon vermedik ve ardından 2. golü bulduk. Sonuç olarak çok önemli bir 3 puan aldık."

İç sahada oynadıkları maçların seyirci anlamında çok sakin geçtiğini anlatan Gürcü teknik adam, "Seyircisizlik oyuncuları etkiliyor. İnşallah taraftarlar son maçlara gelerek bize destek verecekler. Daha iyi bir atmosferde oynamak bizim için zevkli, rakip takımlar için de zorlu olur" diye konuştu.

Shota Arveladze, gelecek hafta Beşiktaş ile karşılaşacaklarının hatırlatılarak, bu karşılaşmaya nasıl baktıklarının sorulması üzerine, "Bu maça normal lig maçı gibi bakıyoruz. Beşiktaş'la oynayacağımız bu sezon üçüncü lig maçı olacak" ifadelerini kullandı.

Lacivert-beyazlı futbolcu Andre Castro ise çok iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, "Bu 3 puanı almak kesinlikle çok önemliydi. Şu anda hedefimize ulaşmak için tüm maçları kazanmamız lazım. O maçları almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kasımpaşalı oyuncu Alpaslan Öztürk de aldıkları galibiyetten dolayı takım arkadaşlarını kutlayarak, "Geçen haftaki Galatasaray galibiyetinden sonra bu maçı kazanmamız lazımdı. Bu maçı alamasaydık geçen haftaki büyük zaferin anlamı olmazdı. Bugün kazandığımız için çok mutluyuz. Umarım bundan sonraki maçlarda da üçer puan alır ve hedefimize ulaşırız" değerlendirmesinde bulundu.





- Medical Park Antalyaspor cephesi


Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, ligde kalma adına işlerinin zora girdiğini belirterek, "Adımıza üzücü bir gündü" dedi.

Çapa, ligde kalmak için kalan 3 maçı kazansalar bile Kayseri Erciyesspor'un 3 puandan fazla toplamaması gerektiğini vurgulayarak, "Bundan sonra işimiz sadece kendi elimizde değil. Üç karşılaşmayı kazansak bile rakiplerimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz. Gerçekçi olmak lazım. En yakın rakibimiz Kayseri Erciyesspor 5 puan önümüzde" diye konuştu.

Maçla ilgili görüşlerini de paylaşan Çapa, şöyle konuştu:

"Maça inisiyatifi daha çok Kasımpaşa'ya bırakarak başladık. Kaptığımız toplarla pozisyon üretmeyi amaçladık. Bunda da gayet başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İlk yarıya baktığımızda bunda da başarılı olduk ve iki net pozisyonumuz var. İkinci devre Kasımpaşa gol atmadan önce pozisyonlar yakaladık ama bunları da değerlendiremedik. Bugün 5 pozisyonu değerlendiremedik, rakibimiz ise yakaladığı 3 pozisyonun 2'sini gole çevirdi."

Karşılaşma üzüntülü olduğu görülen takım kaptanı Uğur İnceman, maç hakkında konuşulacak fazla bir şey olmadığını bildirerek, "Birçok net pozisyon yakaladık ama atamadık. Atamayınca da mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Çok üzgünüz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şansımız olduğu sürece her şeyimizi ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

Bulundukları durumdan dolayı üzüntülü olduklarını anlatan Zeki Yıldırım ise "Bu maçın üzerine söylenecek bir şey yok. İlk yarıda ve ikinci yarıda kaçırdığımız yüzde 100'lük pozisyonlar var. Olmayınca olmuyor" şeklinde konuştu.