Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Teknoloji ticarileştirme odaklı bir risk sermayesi fonu olan ACT, ilk yatırımını günlük hayatta, endüstride ve iş dünyası uygulamalarında büyük değişim yaratan nesnelerin interneti (IoT) alanında servis platformu sunan ARDIC’a yaptı.

ABD, Çin ve Avrupa’da teknoloji devi şirketlere hizmet sağlayabilecek kalitede teknolojiye sahip olduklarını belirten ARDIC’ın kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Kahveci, ACT’nin yatırımıyla birlikte küresel bir başarı öyküsü hedeflediklerini söyledi.

ARDIC tarafından geliştirilen bir IoT servis platformu olan IoTIgnite, cihaz ve makinaların interneti üzerinden birbirleriyle bağlanıp ortaklaşa çalışabildiği uygulama ve hizmetlerin, hızlı ve basitleştirilmiş şekilde geliştirilebilmesine ve yüksek ölçekte yayılımına olanak sağlıyor.

IoT teknolojileri ile günlük hayatımızda, endüstride ve iş dünyası uygulamalarında büyük değişimler yaşanıyor. Birçok farklı sensör ile internet üzerinden ortam, cihaz ve makinaların verileri sürekli olarak toplanıyor ve işleniyor.

ARDIC tarafından geliştirilen IoTIgnite platformu ile cihazlar, kullanıcılar, altyapılar ve servisler birbirilerine daha güvenli, hızlı ve kesintisiz bir şekilde bağlanabiliyor, yapılandırılabiliyor ve yönetilebiliyor.