Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Ekonomi ve siyaset gündemi - 26 Mart Cumartesi

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı'na ve The Marmara Oteli'nde gerçekleştirilecek Uluslararası Eğitim Zirvesi'ne iştirak edecek.

(İstanbul/11.00/13.00)

2- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Fatih Kültür Merkezinde, "Gök Sultan Abdülhamid Han" adlı tiyatro eserinin galasına katılacak.

(İstanbul/19.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Malatyalı İşadamları Derneğinin programına iştirak edecek.

(İstanbul/09.30)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, esnafla bir araya gelecek, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı'na iştirak edecek.

(Tekirdağ/10.00-14.00)

3- Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Dünya Türk Girişimciler Kurultayı çalıştay açılışı, bakanlar oturumu ve gala yemeğine katılacak.

(İstanbul/10.00/13.30/19.30)

4- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, AK Parti İl İstişare Meclisi toplantısına katılacak, DSİ toplu temel atma töreni ve orman köylülerine yönelik kredi sertifikaları dağıtımı merasimine iştirak edecek.

(Malatya/09.15/10.00/11.00)

5- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde, İHH Benim Yetim Kardeşim Kompozisyon Yarışması ödül törenine katılacak.

(İstanbul/14.00)

6- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası protokolü imza törenine katılacak, Türk Kızılayı Kan Merkezi ile Tuzla Belediyesi Sağlık Tesisleri açılış törenlerine iştirak edecek.

(İstanbul/09.30/11.00/13.30)

7- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ, AK Parti Genişletilmiş İl Ar-Ge Başkanları Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç gelişmeler, rejim kuşatması altındaki bölgelerde insani durum ve diplomasi trafiği takip edilecek.

(Washington/Moskova/Halep/İdlib/Şam)

2- Irak güvenlik güçlerinin terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonları izlenecek.

(Bağdat/Enbar/Kerkük/Musul)

3- Yemen'de Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun hava desteği verdiği hükümet güçleri ile Husiler arasındaki çatışmalar ve çatışmaları sonlandırmaya yönelik müzakerelerle ilgili gelişmeler takip edilecek.

(Sana)

 AA