Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Finans sektörünün önemli isimleri 27-28 Nisan’da İstanbul’da düzenlenecek “Marmara Ekonomi Zirvesi”nde bir araya geliyor. Marmara Üniversitesi Finans Kulübü’nün düzenlediği zirvede Türkiye ekonomisine yön veren isimler ile finans sektörünün önde gelen ekonomistleri bir araya geliyor.

Bloomberg HT'nin medya sponsoru olduğu zirvede, küresel ekonomide yeni trendler, Merkez Bankaları ve para politikaları, Finansal Okur-Yazarlık ve ekonomiyi doğru okumanın günlük hayata katkıları ile parite ve emtia fiyatlarına ilişkin projeksiyonların tartışılacağı paneller gerçekleştirilecek.  

 “2016 Küresel Ekonomisi: Riskler ve Çözümler” ana başlığı altında düzenlenecek zirvede KPMG Türkiye Başkanı Ferruh Tunç, Destek Menkul Değerler Genel Müdürü Tuna Yılmaz,  Deutsche Securities Menkul Genel Müdürü Albert Krespin, Azimut Portföy Genel Müdürü Murat Salar, Gazeteci-Yazar Şeref Oğuz, Finansal Okur Yazarlık Derneği  Başkanı ve Para Durumu Programı Sunucusu Özlem Denizmen, İş portföy Baş Ekonomisti Nilüfer Sezgin, Ata Portföy Genel Müdürü Mehmet Gerz, Destek Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Ekonomist Ahmet Mergen, Prof Dr. Erhan Aslanoğlu, Deniz Yatırım Ekonomisti Özlem Derici, Bloomberg HT sunucusu ve Ekonomist Aslı Şafak, İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı M.Ali Yıldırımtürk gibi önemli isimler katılıyor.

Zirvedeki 4 ayrı panelin moderatörlüğünü ise Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Destek Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı İnci Özkasnak Özbek, Destek Menkul Değerler Araştırma Müdürü Murat Tufan ve Bloomberg HT sunucusu Zeynep Erataman üstlenecek.

Bilgi ve kayıt için:
Selin Şen Saltaş – Kurumsal İletişim Sorumlusu
0533 701 75 53