Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'da yarın da okulların tatil edildiğini açıkladı.  Twitter'dan "Kar yağışı nedeniyle bugün İlimiz kamu kurum ve kuruluşlarında mesai 15.30'a çekilmiştir" açıklamasını yaptı. Açıklamada, "Devam eden ve meteorolojik değerlendirmelere göre artması beklenen kar yağışının İlimizde yol açabileceği trafik yoğunluğu ve olumsuzlukları en aza indirebilmek için kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin mesai sona erme saati, bugüne (09.01.2017) mahsus olmak üzere 15.30 olarak belirlenmiştir" denildi.

Açıklamada, "Kurum amirleri tarafından zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için yeterli personel ayrılacak olup, hizmet gereği görevine devam mecburiyeti bulunan kurumlarda, mesainin erkene alınıp alınmayacağı kurum amirlerinin takdirine bırakılmıştır" ifadeleri yer aldı.

METRO VE METROBÜS SEFERLERİ

İBB, metrobüs seferlerinin takviye edileceğini, metro seferlerinin de sabaha kadar süreceğini duyurdu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "İstanbul'da halen aralıklarla devam etmekte olan kar yağışının, bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir" denildi.

HT