Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, istihdam seferberliğine bütün güçleriyle destek verdiklerini belirterek, "İnsanımızın iş ve aş sahibi olması için çalışmak vatani bir görevdir." ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı istihdam seferberliğine katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdüren ATO, 5. Ankara İstihdam Günleri Fuarı’nda stant açtı.

İstihdamı artırmak üzere işverene sağlanılan destekleri üyelerine duyurmak için bünyesinde İŞKUR Hizmet Noktası'nı faaliyete geçiren ATO, fuarda açtığı stantta da istihdam destekleri konusunda ziyaretçilere bilgi verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ATO Başkanı Baran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan istihdam seferberliğinin başarıya ulaşması için çaba gösterdiklerine dikkati çekerek, "ATO olarak istihdam seferberliğine bütün gücümüzle destek veriyoruz. İnsanımızın iş ve aş sahibi olması için çalışmak vatani bir görevdir." değerlendirmesinde bulundu.

Baran, seferberliğin amacının bu yıl 2 milyon yeni istihdam yaratmak olduğunu ifade etti.

AA