Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyet ile parti genel merkezinde görüştü.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ittifak tartışmalarıyla ilgili olarak, "Türkiye'nin yaşadığı büyük sorunlar var. Türkiye'nin bu sorunları aşması lazım. Bu sorunları aşarken, sorunların aşılması yönünde görüş birliği içinde olan bütün siyasal partilerle elbette bir araya geleceğiz." dedi.

"AZ BİLE SÖYLEDİM"

Kılıçdaroğlu, Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret eden sanatçılara yönelik sözleri hakkında ise, "Sanatçılarla ilgili söylediğim her sözün arkasındayım, az bile söyledim." dedi.

CHP lideri hafta sonu sınır ziyaretinde yer alan sanatçılarla ilgili olarak açıklamalarda bulunmuştu. Afrin'de 52 şehidin, yüzlerce yaralının olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "52 şehidimizin daha kanı kurumadı. Toplanmışlar bir grup güruh, davul, zurna, klarnet, şarkılar, türküler. Ben merak ediyorum bu rezil adamlar ve onları oraya götüren adam, sen sen, eğer yüreğin yetiyorsa bir Afrin şehidinin evinin bulunduğu sokaktan geç bir de Yaylalar türküsünü söyle bakalım, gücün yetiyorsa ve ahlak kaldıysa" ifadelerini kullanmıştı.

HT