Advertisement
HABERLER ABONE OL

Galatasaray'ın yeni yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda başladı...

Galatasaray'da 4 başkan adayının yarışacağı seçimli olağan genel kurul gerçekleştiriliyor! Toplamda 20 sandıkta gerçekleştirilecek genel kurulda, 8 bin 181 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Galatasaray Kulübünün 37. başkanı olarak 20 Ocak 2018 tarihindeki yapılan olağanüstü genel kurulda seçilen ve koltuğu Dursun Özbek'ten devralan Mustafa Cengiz, daha önce vadettiği üzere 4 aylık bir sürenin ardından yeniden genel kurulu topladı.

Kulübün 101. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 10.00'da başladı. Kongrede, kayıtları açık olup, aidatlarını yatırmış 8 bin 181 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Galatasaray'ın olağan genel kurulunda 4 başkan adayı yarışıyor. Mevcut başkan Mustafa Cengiz ve ocak ayında yapılan olağanüstü genel kurulda koltuğunu kaybeden Dursun Özbek'in yanı sıra Ozan Korkut ile Ali Fatinoğlu üyelerden oy isteyecek.

GENEL KURUL DİVAN BAŞKANI METİN ASLAN OLDU

Galatasaray'da seçim yapılan bir diğer koltuk ise Genel Kurul Divan Başkanlığı oldu. Metin Aslan, oy birliğiyle Galatasaray'da Genel Kurul Divan Başkanı olarak seçildi.