Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki viyadük çalışmaları sırasında çökme meydana geldi. Gebze'nin Tavşanlı mevkisinde meydana gelen olayda, viyadüktekullanılan beton blok işçilerin üstüne düştü. Bloğun altında 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldığı belirtiliyor. 

Kocaeli Valisi 4 işçinin beton bloğun altında kaldığını 1 işçinin bilincinin açık olduğunu ve kendisiyle konuşulduğunu belirtti. 

Olay yerine ekipler sevk edilirken, işçiler bloğu kaldırmaya çalışıyor.Olay yerinde AFAD ekipleri de ulaştı. Çalışmalar sürüyor. 

AA'nın aktardığına göre viyadüğe beton blok konulduğu sırada kaza meydana geldi. 

 

DHA muhabirinin, Habertürk TV'de aktardığı bilgilere göre; beton blok 30 metre yükseklikten yere çakıldı. Bloğun koptuğu anda işçiler betonun üzerinde bulunuyordu. İşçilerin blokla birlikte yere çakıldığı aktarıldı.

"YAŞAM BOŞLUĞU OLUŞMUŞ OLABİLİR"

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Habertürk TV'de şunları söyledi:

"Gebze'nin Tavşanlı mahallesinde gerçekleşiyor. Türkiye'nin ikinci büyük viyadüklerinden birisi. Bu yılın sonunda devreye girecekti. Betonu döke döke ilerliyor. O kalıpları sökerken meydana geldi.

Beton blok düştü, altında boşluk olabilir. Orada bir yaşam boşluğu oluşmuş olabilir. Oradan sağ çıkacak arkadaşlar olacak inşallah.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gebze'de yol çalışması sırasında yaşanan kaza ile ilgili iki müfettiş görevlendirdiğini ve olayla ilgili incelemenin başlatıldığını duyurdu.

 

 
 
AA