Advertisement
PİYASALAR ABONE OL

İSTANBUL (A.A) - 08.02.2011 - Muğla İçmeler'deki Maliye Kampı arazisi ihalesini kazanan Martı GYO, bölgede yeni yatırıma hazırlanıyor.

Martı GYO açıklamasına göre şirket, bu taşınmazları 49 yıl süreliğine bağımsız ve sürekli olarak kullanabilecek.

Martı GYO yıllık 4 milyon 920 bin lira teklifle aldığı ihalenin ardından yeni yatırım planlarına başlarken, Martı Grubu'nun, yeni arazisinde yapacağı yatırım sonucunda 2 bin 200 olan toplam yatak kapasitesine 500 yatak daha ekleyerek 2 bin 700 yatak kapasitesine ulaşacağı bildirildi.

Arazi üzerine 500 yataklı karma kullanımlı lüks bir turizm tesisi planlayan Martı Grubu, İçmeler'e kazandıracağı bu yeni tesis ile üst düzey turist hedefliyor.

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin, konuya ilişkin değerlendirmesinde, büyüme hamlelerinin devamının geleceğini belirterek, Martı Grubu olarak bölgedeki pazar paylarını artırmayı hedeflediklerini bildirdi.

İçmeler beldesinde 300 metrelik sahil şeridinde, 50 dönümlük bir turizm kompleksi yaratmak istediklerini dile getiren Narin, bölgenin ihtiyacı olan, üst düzey turistlere yönelik ve talebi hazır olan bu ürünü, hızlı bir inşaat sürecinden sonra pazara sunmayı planladıklarını ifade etti.