Advertisement
PİYASALAR ABONE OL

ANKARA (A.A) - 08.02.2011 - Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Christoph Grosser, Demirdöküm'ün Türkiye genelindeki bütün yetkili satıcıları ve servislerinin görsel kimliklerinin yenileneceğini belirtti.

Demirdöküm'ün Ankara Yetkili Satıcısı ÜçDe Mühendisliğin yenilenen mağazası, Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Grosser, Demirdöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna'nın katılımıyla açıldı.

Grosser, açılışta, Demirdöküm'ün 57 yıldır gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında gösterdiği performansla büyük başarılara imza attığını söyledi. Demirdöküm ve Vaillant Grup'un entegrasyonunun tamamlandığını ve başarılı bir şekilde yoluna devam ettiğini dile getiren Grosser, şöyle konuştu:

''Son yıllarda ürünlerimizdeki kalite standardını yükseltmenin yanı sıra yetkili satıcı ve servis yapılanmamızda da büyük değişimlere gidiyoruz. Bu yıl içerisinde Türkiye genelinde bütün yetkili satıcılarımızın ve servislerimizin görsel kimliklerini yeniliyoruz. Küresel ekonomik kriz atlatıldı. Önümüzdeki yıllar sektörün toparlanma ve büyüme sürecine gireceği dönemler olacak. Şimdi koşma günümüz.''

Demirdöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna da Demirdöküm'ü daha ileriye götürmek için sürekli çalıştıklarını, bu çalışmalar sonucu yetkili satıcıların çalışmalarını sistematik hale getirmek için yeni hizmet modelini oluşturduklarını kaydetti.

Tüketicilere çalışmalarını yansıtacak ''yeni yüzlerini'' de oluşturduklarını anlatan Ertuna, bu kapsamda, yeni mağaza konseptini yansıtan ilk mağazalarının Ankara Yetkili Satıcısı ÜçDe Mühendislik olduğunu söyledi. Ertuna, yeni mağaza konseptlerinin bütün illerdeki yetkili satıcılarınca uygulanacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından Grosser ve Ertuna, ÜçDe Mühendisliğin yenilenen mağazasının açılışını yaptı.