Advertisement
PİYASALAR ABONE OL

İSTANBUL (A.A) - 14.02.2011 - Vodafone, müşterilerine ayrıcalıklı fiyatlarla akıllı telefonlara sahip olabilecekleri yeni bir kampanya başlattı.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, yenilenen Vodafone Red veya Red tarifelerine abone olan hem yeni hem mevcut kullanıcılar, son teknoloji en iyi marka akıllı telefonlara 24 ay taahhüt vererek ayda 11 TL ödeyerek, sahip olacak. Kampanyaya katılan Red tarifesi üyeleri Samsung Wave 2 ya da Nokia N8'e, Red tarifesindeki aboneler ise Vodafone'a özel HTC Desire HD'ye sahip olabilecek.

Bu tarifeleri kullanan aboneler Vodafone Red ayrıcalıklarından da yararlanabilecek. Android işletim sistemli akıllı telefonlar arasında büyük ilgi gören HTC Desire HD Türkiye'de piyasaya sürülmesinin ardından ilk 1 ay yalnızca Vodafone Cep Merkezlerinde satışa sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, tüm abonelerin ihtiyaçlarını dikkate alan mobil iletişim olanakları sunmak ve beklentileri aşacak kalitede hizmet vermek amacıyla çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Bu kampanyamızla son model üst düzey akıllı telefonları, çok avantajlı fiyatlarla yenilenen Vodafone Red tarifelerini kullanan ve Ayrıcalıklar Dünyası üyelerimizin kullanımına sunuyoruz. Üstelik abonelerimiz bu kampanya ile lansmanını yaptığımız HTC Desire HD'ye ilk defa sadece Vodafone'la sahip olabilecek. Herkesten önce bu teknoloji harikası cihaza sahip olmak isteyen abonelerimize bu ayrıcalığı sunmaktan ötürü mutluyuz.''