Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

ANKARA (A.A) - 18.02.2011 - Cumartesi Antalya çevrelerinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış; Tunceli, Bingöl, Elazığ ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağmur; Tunceli ve Bingöl'ün yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel müdürlüğünden yapılan ''meteorolojik uyarı''ya göre, bu gece saatlerinden itibaren Güney Ege kıyılarında (İzmir, Aydın, Muğla); cumartesi sabah ve öğle saatlerinde Antalya çevrelerinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Cumartesi akşam saatlerinde Tunceli, Bingöl, Elazığ ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağmur; Tunceli ve Bingöl'ün yüksek kesimlerinde ise kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı öngörülüyor.

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları, ani sel, su baskını, sel ve yıldırım olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Öte yandan, bu gece saatlerinden itibaren Güney Ege ve Batı Akdeniz'de, cumartesi ise Akdeniz bölgesi geneli ile Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı beklendiği de bildirildi.