Advertisement
PİYASALAR ABONE OL

HDI Sigorta, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'yı 258 milyon lira bedelle sigortaladı.

HDI Sigorta tarafından yapılan açıklamada, Galatarasay ile birlikte, GSSİGORTA HDI markasını da Galatasaraylılara kazandıran HDI Sigorta'nın, Türk Telekom Arena'nın bina ve demirbaşlarını, 258 milyon lira sigorta bedeli üzerinden, Yangın ve Ek teminatları, Kiracı Mali Mesuliyet, Komşuluk Mali Mesuliyet ve Kar Kaybı Sigortaları kapsamında güvence altına aldığı belirtildi.

52 bin 650 seyirci kapasitesi, 157 locası, 5500 VIP Koltuğu, Catering Alanları, VIP Salonları, VIP Market Alanı, Premium Food Court ve VIP Restoranları, Özel Alanları, Galatasaray Müzesi, Mega GS Store ve otopark alanlarından oluşan 5 üst ve 4 yer altı katı ile Türkiye'nin en büyük spor komplekslerinden biri olan Türk Telekom Arena'da GSSİGORTA HDI'nin de stand ve cornerları ile yerini aldığı kaydedildi.

Açıklamada, HDI Sigorta'nın, Türk Telekom Arena'nın mekanik, elektrik ve elektronik tesisatlarını toplam 62 milyon lira sigorta bedeli üzerinden ''Elektronik Cihaz Sigortası'', ayrıca otopark alanları da dahil olmak üzere 25 milyon dolar sigorta bedeli üzerinden ''3. Şahıs Mali Mesuliyet Sigortası'' kapsamlarında teminat altına aldığı ifade edildi.