Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Hamidiye Su A.Ş., dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan ''Turquality Destek Programı'' kapsamına alındı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality'nin, Vakko, Ülker, Vitra gibi üye markaların arasına içecek sektöründen ''Hamidiye Kaynak Suları''nı da dahil ettiği bildirildi.

Açıklamada, 5 kıtada 35 ülkeye ihracat yaparak, yakın zamanda ''Helal Gıda'' sertifikasını da aldığı bildirilen Hamidiye'nin, 'Turquality'den alacağı marka desteği ile daha da büyümeyi ve içme suyu sektöründe dünyada aranan birkaç marka arasına girmeyi hedeflediği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hamidiye Su A.Ş. Genel Müdürü Kenan Kılıç,  sadece ulusal değil uluslararası pazarlarda da rekabet gücüne sahip olduklarını dile getirdi. Kılıç, şunları kaydetti:

''Tüm iş süreçlerinde kalite standartlarını gözeten şirketimiz, birikim ve emeklerinin karşılığı olarak Turquality Destek Programı' kapsamına alındı. Hamidiye A.Ş.,  35 ülkeye yaptığı ihracatla sektörünün lideri. Hamidiye, Turquality kapsamında yurt dışı faaliyetlerinde ağırlıklı olarak yurt dışı teşkilatlanma, reklam ve pazarlama, patent, marka tescil ile danışmanlık konularındaki desteklerden yararlanmayı hedefliyor.''