Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 09.00-15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek semtler ve tarihleri şöyle:

Yarın, Merdivenköy Mahallesi Ressam Salih Ermez Caddesi, Ortabahar, İncirli, Merdivenköy Uzunçayır Yolu ve Harun Reşit sokakları, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi civarı, Kızım, Hızır Reis ve Yeniyol sokakları, Kolej Yolu, Itri Dede Sokak, Münir Nurettin Selçuk Caddesi civarı, Tünek ve Çömlekçi Çukuru sokakları, Fenerbahçe Mahallesi, Fenerbahçe Ordu Evi civarı.

24 Mayıs Salı günü; Feneryolu Mahallesi Florence Nightingale Hastanesi, Fenerbahçe Stadı, Migros, Osmanağa Mahallesi Kuşdili Caddesi, Çetinkaya Magazası, Hasırcıbaşı Caddesi, 30 Ağustos Sokak, Yoğurtçu Parkı Caddesi, Rahmeti Araz, Şefikbey ve Misk-ı Amber sokaklar.

25 Mayıs Çarşamba günü; Zühtüpaşa Mahallesi Reşitpaşa Sokak, Kolej Yolu, Meram Sokak, Zühtüpaşa Mahallesi Bağdat Caddesi civarı, Fikirtepe Mahallesi Özbey Caddesi, Mandıra Caddesi, Erdemler Sokak, Acıbadem Mahallesi Acıbadem Tibaş Blokları.

26 Mayıs Perşembe günü; Rasimpaşa Mahallesi Söğütlüçeşme Caddesi, Derici Zeynel, Elmalı Çeşme ve Hayrullah Efendi sokakları, Acıbadem Mahallesi Acıbadem Caddesi, İsmail Hakkıbey, Şam Fıstığı ve Ayrılık Çeşme sokakları, Acıbadem ve Sarayardı caddeleri, Şemi Efendi, Haydar Yücebaş, Ata ve Mustafabey sokakları.

27 Mayıs Cuma günü; Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdibey Caddesi, Ekabirler, Nur, Girne, Derya, Özgür, Girne ve Dikyol sokakları, Çömlek Çukuru Caddesi civarı, Merdivenköy Mahallesi Uzunçayır Yolu Sokak, Koşuyolu Mahallesi Eski Koşuyolu Caddesi, Dinlenç Sokak, İbrahim Ağa Zaviyesi, Öğretmenler Sitesi, Eyüp Aksoy, Eski Koşuyolu ve Karakolhane caddeleri, İskele ve Kırkahvesi sokakları.

28 Mayıs Cumartesi günü; Acıbadem Mahallesi Metro Şantiyesi, Eyüp Aksoy Caddesi, TCDD, Karakolhane Caddesi, Taşlıbayır, Dr. Macit Erbudak, Çiftlik, Umut, Onur, Sokullu ve Yıldız sokakları, Anadolu Sitesi civarı, Umut Sokak, Sarayardı Caddesi, İsmail Hakkıbey Sokak ve Anadolu Ray Şantiyesi.

29 Mayıs Pazar günü; Zühtüpaşa Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Şehir Kahya, Saffet Rona, Yeniyol, Yargıç Turan Demirel, Özenç ve Hüseyin Bey sokakları, Kuleli Köşk Konutları.

30 Mayıs Pazartesi günü; Zühtüpaşa Mahallesi Kızıltoprak İstasyon Caddesi, Hasan Amir, Kavuklu Hamdi, Hasan Amir Çıkmazı, Nişancı, Asım Us, Ömer Efendi, Hasan Kamil Sporel ve Kördere sokakları ile Bağdat Caddesi civarı.

31 Mayıs Salı günü; Acıbadem Mahallesi, Uhuvet, Gazhane, Tur, Pomak Bal, Ulusuluk, Kuyulu, Yeni Yol ve Köftüncü sokakları, Öğretmenler Sitesi, Acıbadem Caddesi, Atabay İlaç Fabrikası, İSTEK Acıbadem Lisesi, Anadolu Ray Şantiyesi, Total benzinci.

1 Haziran Çarşamba günü; Osmanağa Mahallesi Söğütlüçeşme ve Bahariye caddeleri, Kırtasiyeci, Osmancik, Bekçi, Mürver Çiçeği, İleri, Sokullu, Canan, Hacı Şükür, Şair Nefi ve Ağabey sokakları, Adliye binası, Dr. Esat Işık Caddesi.

2 Haziran Perşembe günü; Osmanağa Mahallesi Bahariye Caddesi, Süleymanbey, Hasırcıbaşı ve Teyfik Gelenbe sokakları, Caferağa Mahallesi Şair Latifi, Safa ve Şifa sokakları ile Dr. Esat Işık Caddesi, Küçük Moda Burnu, Hülya ve Şehit Nuribaşgil sokakları, Bomonti Çay Bahçesi.

3 Haziran Cuma günü; Caferağa Mahallesi Moda Caddesi, Bostan, Ferit Tek, Fazıl Paşa, Hüseyin Bey, Lütfi Bey, Şükran, Yeni Fikir, Gündoğdu, Yaver Bey, Murat Bey, Zuhal, Leylek ve Bademaltı sokakları, Moda ve Dr. Esat Işık caddeleri ile Moda Kız Lisesi civarı.