Advertisement

Heat dergisinde yayınlanan 30 yaş altı İngilis zengin sanatçılar listesinde zirvede yer alan Radcliffe'i "Karayip Korsanları" filminin ünlü yıldızı Keira Knightley izledi. "Alacakaranlık" film serisinin oyuncusu Robert Pattinson'un beşincilikten üçüncülüğe yükseldiği listede "Harry Potter" filminin diğer yıldız oyuncuları Emma Watson ve Rupert Grint de sırasıyla listenin ilk beşini oluşturdu.

Daniel Radcliffe'in toplam servetinin 51,8 milyon sterlini (yaklaşık 149 milyon TL) bulduğu belirtilen dergide, yıldızın sadece 2011 yılı gelirinin ise 6,1 milyon sterlin olduğu kaydedildi.

Dergide yayınlanan listeye göre ikinci sıradaki Kinghtley'in serveti 30,9 milyon sterlin iken, listede yer alan diğer isimlerden Pattinson'un serveti ise 24,9 milyon sterlin oldu. Onları 23,9 milyon sterlin ile Watson ve 21,7 milyon sterlin ile Grint izledi.

Çıkardığı ikinci albümü "21" ile bu yıl en çok satılan albümler listesinde ilk sırayı alan şarkıcı Adele ise, 7,7 milyon sterlin servetiyle zenginler listesinin 16'ncı basamağında yer aldı.