Advertisement

Hollywood'un ünlü yıldızlarından Penelope Cruz ve Johny Depp, Karayip Korsanları'nın sonuncusu olan ''Karayip korsanları: Gizemli Denizlerde'' filminin Moskova'daki tanıtımını yapımcı Jerry Bruckheimer ile yaptılar.

Depp, filmin tanıtımıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin sorusu üzerine, filmde kendisi için en zor şeyin dans etmek olduğunu belirterek, ''Benim için en zor olan dans etmekti. Ben ya cezaevine gidiyorum ya da gözaltına alınıyorum veya filmlerde dans ediyorum. Bunun neden olduğunu bilmiyorum ama Penelope ile dans ettiğimde korkmuştum. Sanırım kendisi için de en zor şeylerden biri benim gibi son derece kötü dans eden birine eşlik etmekti'' diye konuştu.

Moskova'ya kocasıyla gelen Penelope, gazetecilerin kocasının kendisini Depp ile yalnız bırakmaktan korkup korkmadığına dair sorusuna, ''Kendisi (eşi) Johnny Depp ile vakit geçirmekten çok büyük keyif alıyor. Birlikte sigara içiyorlar, konuşuyorlar. Birbirlerini uzun süreden beri tanıyorlar. Birbirimizi 12 yıl yıldır tanıyoruz. Hatta öpüştüler bile'' dedi.

Depp, Penolepe'nin ''öpüştüler'' sözünün üzerine, ''Aslında ikisini de ben öptüm'' esprisini yaptı.