Advertisement

Akbank ile Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nin (SSM) işbirliğinin başlangıcı 29 Mayıs Pazar günü müzede gerçekleştirilen buluşmayla kutlandı. Buluşmaya basın dünyasından pek çok ünlü isim, eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Sabah kahvaltısıyla başlayan etkinlik, SSM’de devam eden “Karşıdan Karşıya” sergisinin gezilmesiyle devam etti. Daha sonra ise müzenin küçük konukları, kendileri için hazırlanan eğitim atölyesindeki çalışmalara katıldı.

Buluşma sırasında, sponsorluktan duyduğu mutluluğu ifade eden SSM Müdürü Nazan Ölçer, Akbank’ın desteği sayesinde eğitim atölyelerinin çok daha kapsamlı olarak sürdürülebileceğini belirtti.

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nin (SSM), bir üniversite müzesi olmanın bilinciyle düzenlediği eğitim atölye ve etkinlikleri, bundan böyle müzenin eğitim sponsoru olan Akbank’ın desteğiyle gerçekleştirilecek.
SSM’nin, çocukları sanat eserleriyle tanıştırarak müze dostu olmalarını hedefleyen eğitim atölyeleri, çocuk ve gençlere yönelik pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Akbank’ın desteğiyle, artık daha geniş çapta yürütülecek.