Advertisement
KRİPTO PARA ABONE OL

Kripto para piyasalarının sert düşüşle çalkalandığı ortamda kripto para Borsası Robinhood'a son 2 günde en büyük giriş gerçekleşti.

Robinhood'un CEO'su Vlad Tenev paylaştığı bir tweet'te son birkaç günde işlem hacimlerinin ve kripto paralara girişin arttığını belirterek "Özellikle son 2 günde kripto paralara en büyük giriş yaşandı." ifadesini kullandı.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX'in likidite sorunu yaşaması kripto para birimlerinde büyük değer kaybına yol açmıştı. Düşüşte, FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’in yatırımcılarına platformun nakit enjeksiyonuna ihtiyacı olduğunu, aksi halde iflas başvurusu yapacaklarını söylemesi etkili olmuştu.

Tenev, Alameda, FTX veya diğer şirketlerdeki çalkantıdan olumsuz etkilenmediklerini, iş ortaklarının da herhangi bir maruziyet yaşamadığını ifade etti.

Son birkaç yılda kripto paraların ana akım haline gelmesiyle yeni şirket ve yeni teknoloji oluşumunda bir patlama olduğunu kaydeden Tenev, bunların birçoğunun denetimsiz olduğunu vurguladı.

Tenev "Müşterilerin kullandıkları platform ve ürünleri titizlikle incelemesi çok önemli. Denetime tabi ABD'li bir şirket olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edecek ve regülatörlerle iş birliğimizi sürdürerek en güvenli kripto deneyimini sunmak için çalışacağız" yorumunu yaptı.