Advertisement

Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor'u 4-2 yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray'da milli futbolcu Selçuk İnan, bu sezon ortaya koyduğu etkili performansla adeta göz kamaştırıyor.

Sezon başında Trabzonspor'dan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen ve sarı-kırmızılı takımın bu sezonki başarısında önemli paya sahip olan Selçuk, kariyerinin en parlak dönemini geçiriyor.

Galatasaray'ın bu sezon ligde oynadığı 37 karşılaşmanın 36'sında görev alan ve teknik direktör Fatih Terim'in en güvendiği isimlerin başında gelen Selçuk İnan, takımının en verimli oyuncusu olarak öne çıkıyor.

-13 gol, 14 asist-

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda eski takımı Trabzonspor karşısında kaydettiği golle, gol sayısını 13'e çıkaran Selçuk İnan, Galatasaray'ın en golcü oyuncusu konumuna yükseldi.

Trabzonspor maçı öncesinde forvette görev alan takım arkadaşı Johan Elmander ile aynı sayıda (12) golü bulunan milli oyuncu, bordo-mavili takımın ağlarını şık bir gol ile havalandırarak, takımının bu sezon en fazla gol atan oyuncusu oldu.

Orta sahada görev almasına rağmen, forvet oyuncularından daha fazla gol kaydeden Selçuk İnan, gollerdeki son paslarda da üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Başarılı oyuncu, bu sezon 14 kez de takım arkadaşlarının golle buluşmasını sağladı.

Normal sezonu 11 gol 12 asist ile tamamlayan Selçuk, Süper Final maçlarında da Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında birer gol attı. Milli futbolcu, Beşiktaş ve Trabzonspor karşılaşmalarında da birer asist yaptı.

-Frikikten 5 gol-

Selçuk İnan, duran toplardan attığı gollerle Gheorghe Hagi'den sonra bu şekilde ağları havalandırmaya hasret kalan Galatasaray'a adeta ilaç oldu.

Milli futbolcu, Trabzonspor maçında serbest vuruştan fileleri havalandırdığı gol ile bu sezon frikikten 5. golünü kaydetti.

Normal sezonun ilk devresinde deplasmanda Trabzonspor ağlarını havalandırarak serbest vuruşlardan gol atmaya başlayan Selçuk, daha sonra Manisaspor ve Gençlerbirliği maçlarında da frikikten gol buldu.

Selçuk, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda geçen hafta da Fenerbahçe ağlarını serbest vuruştan sarsmıştı.

-Eski takımları Trabzonspor ve Manisaspor'a 5 gol-

Selçuk İnan, bu sezon kaydettiği 13 golün 5'ini eski takımları olan Trabzonspor ve Manisaspor karşısında buldu.

Normal sezonda Trabzonspor'a karşı deplasmanda yapılan maçta meşin yuvarlağı filelerle buluşturan Selçuk İnan, dünkü karşılaşmada da eski takımına gol atmayı başardı.

Selçuk İnan, Trabzonspor'dan önceki takımı Manisaspor'a da bu sezon 3 gol attı. Ege temsilcisiyle İstanbul'da yapılan maçta 1 kez ağları havalandıran Selçuk, deplasmandaki maçta ise 2 gol kaydetti.