Advertisement

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmada büyük çekişme yaşandı. 36. dakikası 60-60 geçilen maçta son dakikalarda oyuna ağırlığını koyan siyah-beyazlı takım, karşılaşmayı 76-71 kazandı. İlk karşılaşmadan da 82-75 galip ayrılan Beşiktaş Milangaz, böylece seride 2-0 öne geçti ve şampiyonluk için büyük avantaj sağladı.

-Beşiktaşlı taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyledi-

Karşılaşmada takımlarına büyük destek veren Beşiktaş Milangazlı taraftarlar, galibiyetin garantilenmesiyle birlikte büyük coşku yaşadı.

Şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarların coşkusu, maçın bitmesiyle birlikte daha da arttı.

-İki çalıştırıcı da gergindi-

Maç boyunca iki takımın başantrenörlerinin gerginliği dikkati çekti.

Beşiktaş Milangaz'ın başantrenörü Ergin Ataman'ın yanı sıra Anadolu Efes'in çalıştırıcısı Ilias Zouros da oyuncuları, zaman zaman yaptıkları hatalar nedeniyle sert bir şekilde uyardı.

Lacivert-beyazlı takımın Yunan çalıştırıcısı, mücadelenin son periyotunda Cenk Akyol'un yaptığı kasti faul sonrası tepkisini topa sert bir şekilde vurarak gösterdi.

-Başkan Orman, maça gelmedi-

Beşiktaş Milangaz'ı kritik maçlarda yalnız bırakmayan siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, serinin 2. karşılaşmasına gelmedi.

Orman'ın kulüpte yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından başka toplantılar nedeniyle bu önemli maçı tribünden izleyemediği öğrenildi.

-Seri, Abdi İpekçi Spor Salonu'na taşınıyor-

Finalde Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan 2 maçın ardından seri, Abdi İpekçi Spor Salonu'na taşınacak.

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki başka bir organizasyon nedeniyle serinin kalan maçlarının tamamı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Burada yapılacak maçlar sonunda 2011-2012 sezonunun şampiyonu belli olacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki ilk final maçı 3 Haziran Pazar günü oynanacak.

Bu arada, lösemili çocuklar maçın devre arasında söyledikleri şarkıyla tribündeki taraftarları coşturdu.