Advertisement

İSTANBUL (A.A) - 21.02.2011 - Devre arası yaptığı yıldız transferleriyle ikinci yarıda adından çok söz ettireceği ve üst üste galibiyetler alacağı yönünde yorumlar yapılan Beşiktaş, tam tersi bir görüntü çizerken, son 4 resmi maçında galibiyete hasret kaldı.

En son Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 Şubat Çarşamba günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 5-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden Beşiktaş, daha sonra oynadığı 4 resmi maçta galibiyete hasret kaldı.

Bu 4 maçın son 3'ünü kaybeden siyah-beyazlılar, birinde ise berabere kaldı.

Türkiye Kupası galibiyetinin ardından Spor Toto Süper lig'de Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan ''Kara Kartallar'', daha sonra Ankaragücü'ne 1-0, Dinamo Kiev'e 4-1, son olarak da Fenerbahçe'ye 4-2 yenildi.



-SON 4 MAÇTA 10 GOL YEDİ-



Beşiktaş, oynadığı son 4 maçta kalesinde toplam 10 gol görürken, rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabildi.

Bu süreçte ligdeki şampiyonluk yarışından uzaklaşan siyah-beyazlılar, 4-1'lik Dinamo Kiev yenilgisiyle de UEFA Avrupa Ligi'nde turu geçmeyi mucizelere bıraktı.



-LİGDE 1 GALİBİYET-



Beşiktaş, Simao, Almeida ve Fernandes gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna kattıktan sonra ligde sadece 1 galibiyet alabildi.

Ligin ikinci yarısına 5-1'lik Bucaspor galibiyeti ile başlayan ve taraftarlarına umut aşılayan siyah-beyazlılar, daha sonra ligde galibiyete hasret kaldı.

Bucaspor'un ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilen, Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan, Ankaragücü'ne 1-0 ve Fenerbahçe'ye de 4-1 mağlup olan ''Kara Kartallar'', şampiyonluk yarışında da bir hayli geride kaldı.

İkinci yarıda sadece 1 galibiyet alan Beşiktaş, 3 yenilgi, 1 de beraberlik elde edip 4 puan toplayabildi.



-SCHUSTER, DENİZLİ'NİN 10 PUAN GERİSİNDE KALDI-



Beşiktaş'ın Alman teknik direktörü Bernd Schuster yönetimindeki Beşiktaş, geçen sezon Mustafa Denizli yönetimindeki takımdan da bir hayli geride kaldı.

Geçen sezon Denizli yönetiminde 22 hafta sonunda 42 puan toplayan siyah-beyazlılar, bu sezon ise ancak 32 puan alabildi.