Advertisement

BURSA (A.A) - 21.02.2011 - Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi İrfan Koç, Gaziantepspor maçında alınan 4-1'lik yenilginin kendilerini daha da hırslandırdığını belirterek, ''Futbolda bu tür sonuçlar olabiliyor. Ama bu yenilgi bizi hedefimizden saptırmadı'' dedi.

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın geneline baktıklarında kötü oyun sergilemediklerini, girdikleri birçok gollük pozisyondan yararlanamadıklarını, 4-1'lik sonucun maçın gerçek hakkı olmadığını söyledi.

''Gaziantepspor'u yenseydik liderliğe yükselme durumumuz vardı'' diyen Koç, şöyle devam etti:

''Maalesef kötü bir yenilgi aldık. Futbolda bu tür sonuçlar olabiliyor. Ama bu yenilgi bizi hedefimizden saptırmadı. Bursa'daki spor kamuoyu ve taraftarlarımız rahat olsun. Bursaspor ligi hak ettiği yerde bitirecektir. Hedefimiz şampiyonluk ve sezon sonunda bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.''



-''PENALTILARIMIZ VERİLMEDİ''-



İrfan Koç, Bursaspor olarak hakemler hakkında konuşmak istemediklerini dile getirerek ancak Gaziantepspor maçında da mutlak 2 penaltılarının verilmediğini öne sürdü.

Bursaspor olarak kimsenin ''Torpiline'' ihtiyaç duymadıklarını, ayrıcalık beklemediklerini ifade eden Koç, ''Biz herkesin işini doğru yapmasını istiyoruz. Gaziantepspor maçında penaltılarımız verilse maçın seyri değişebilirdi. Uzun zamandır Bursaspor lehine penaltı çalınmıyor. Dediğim gibi torpil istemiyoruz, hakkımızın verilmesini istiyoruz'' diye konuştu.