Advertisement

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'ın İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimovic, ''Üç yıl daha Milan'dayım'' dedi.

İbrahimovic, İspanyol basınında, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kendisini istediğine dair çıkan iddialara, milli takım kampından yaptığı mesajla açıklık getirdi. Golcü futbolcu, kırmızı-siyahlı forma altında kalmak istediğini belirterek, ''Üç yıl daha Milan'dayım. Böyle iyi'' dedi.

İtalya'da futbol gündemini sarsan bahis skandalında kendisine ilişkin bir bölümün olmasına da 29 yaşındaki oyuncu, ''Gazetelerden olan biteni okudum. Benim de kendi kaleme attığım bir gol hakkında da konuşuluyor ama ben bununla ilgilenmiyorum'' diye konuştu.

Juventus'ta top koşturduğu dönemde de böyle bir şeyin başına geldiğini söyleyerek, 2006 yılında patlak veren 'Calciopoli' skandalını hatırlatan başarılı futbolcu, bu konuda konuşmak istemediğini kaydetti.

AC Milan formasını giydiği ilk sezonda ligde 14 kez ağları sarsan Boşnak asıllı İsveçli golcünün, takımının Serie A'da ipi göğüslemesinde büyük katkıları bulunuyor.