Advertisement

Cumhurbaşkanı Erdoğan gıdada terör estirenlere gereken dersi verdiklerini söyledi.

Erdoğan: "Gıdada terör estirenlere gereken dersi verdik, veriyoruz. Bakalım sırada ne var. Ne yaparlarsa yapsınlar biz bu yoldan dönmeyeceğiz." dedi. Erdoğan tanzim satış yerleri gibi satış yerlerini kurduklarını belirterek "Bir anda fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Diğer ürünleri de satacağız oralarda." diye konuştu.

Erdoğan IMF'ye ilişkin olarak ise "Bu can bu tende oldukça Allah'ın izniyle biz bunlara esir olmayacağız." yorumunu yaptı.

Erdoğan şu açıklamaları yaptı: "Yeri geldi milletimizi böldüler. Yeri geldi proje örgütlerle ülkemiz esir alınmak istendi. Partimizi kurduk, 16 ayda iktidar olduk. Demokrasimizi geliştirdik, ekonomiyi güçlendirdik. Ülkemizi ve milletimizi hiç rahat bırakmadılar. Onlar bizi sıkıştırdıkça biz daha kilitlendik. Biz sorumluluğumuzun ve mücadelenin öneminin farkındayız. Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye'yi istedikleri gibi eğip bükemediler.

Baktılar kurla, faizle, diplomasiyle, algıyla olmuyor; ülkemizi soğan, patates, patlıcan, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Şimdi artık çadırlar kuruldu. Tanzim satış yerlerini kurduk, fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutun neler varsa onları satmaya başlayacağız. Bunlar terör estirdiler. Gıdada terör estirenlere gereken dersi veriyoruz, bakalım sırada ne var, göreceğiz?