Advertisement
TEKNOLOJİ ABONE OL

Samsung, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi ile çalışan akıllı cep telefonlarının amiral gemisi konumunda olan GALAXY S II'yi, 1.699 TL satış fiyatıyla Türkiye pazarına sunuyor.

Samsung GALAXY S II, Samsung'un en çok satan akıllı cep telefonu GALAXY S'in bir üst modeli olarak pazara sunuldu. GALAXY S, geçtiğimiz yıl pazara sunulduğundan bu yana dünya çapında 14 milyon adet satışla rekor kırdı.
GALAXY S II'nin bu başarıyı geçeceği tahmin edilirken, Güney Kore'de pazara sunulduğu ilk ayda, 1 milyonu aşan satış rakamına ulaştı. Avrupa'da da büyük başarı elde eden Galaxy S II, Almanya'da pazara sunulduğu ilk 2 haftada 100.000 adet sattı. İngiltere'de bütün cep telefonlarının dahil edildiği "Hit Listesinde" Galaxy S II, ikinci sıraya yerleşti.

Super AMOLED Plus dokunmatik ekranıyla kusursuz bir görüntü deneyimi sunan GALAXY S II, yalnızca 8.49mm kalınlığında olan yeni akıllı cep telefonu, gelişmiş hızı, ekranı ve ince tasarımı ile kendinden önceki modelin gücünü pekiştiriyor. Android 2.3 Gingerbread işletim sistemiyle üstün güçte bir donanım sunan GALAXY S II kullanıcıları, aynı zamanda Google Android Market'te yer alan 100,000'den fazla ücretsiz uygulamalara erişim sağlıyor.