Advertisement

Koç Burcu: Merkür sizin kişisel alanlarınızda gerilemesine başladı, o yüzden yanlış anlaşılmalara müsait olabilirsiniz. 4 nisana kadar iş ve hizmet alanlarınızda ve yakın çevre, iletişim konularında sıkıntı ve zorluklar çekebilirsiniz. Önemli başlangıçlardan ve kararlardan sakının.

Boğa Burcu: Bugün gerilemeye başlayacak olan merkür, herşeyi sorgulamanıza ve gözden geçirmenize neden olacak. Eski ilişkiler, yarım kalan aşklar bu dönem alevlenebilir. Çocuklarınızla olan ilişkileriniz, aşk hayatınız ve parasal konularda 04 nisana kadar bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler Burcu: Merkür, sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerilemeye başladı. Eğer organizasyon, davet veya açılış gibi etkinlikleriniz varsa veya grupsal olarak yürüttüğünüz bir takım çalışmalarınız, 04 nisana kadar bir takım aksilikler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu:  Bugün itibariyle, iş alanlarınızda yanlış anlaşılmalar, aksilikler ve sorunlar oluşabilir. Yine yakın çevre alanlarınız ve iletişime dayalı işleriniz bu olumsuz etkiden nasiplerini alacaklar. Önemli anlaşmalardan ve imzalardan kaçının. Yapılması ve tamamlanması gerekenler üzerine yoğunlaşın.

Aslan Burcu: Merkür sizin yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret alanlarınızda  gerilemeye başlıyor. 04 nisana kadar bu alanlarınızda bazı aksiliklere  ve ertelenmelere açık olmalısınız. Seyahatte bavullarınıza dikkat edin, biletlerinizi kontrol edin veya saatinizi gideceğiniz yere göre iyi ayarlayın.

Başak Burcu: Merkür, iş, hizmet ve sağlık konularında size sorunlar, aksilikler çıkartmaya başlıyor olacak. 04 nisana kadar yeni bir işe girme, kaydolma, imza atma ve başlama gibi etkilerden uzak durun. Sağlığınızla ilgili bazı konular bu 3 haftalık dönemde yeniden gündeme gelebilir.

Terazi Burcu: İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklı işler alanlarınızda gerileyecek olan merkür, bu alandaki  aksilikleri hayatınıza taşıyabilir. Sevdiğiniz insanı yanlış anlamaya müsait olabilirsiniz yada o sizi bir çok konuda yanlış anlayabilir. Seyahat veya eğitim alanlarınızda da sorunlara karşı hazırlıklı olun.

Akrep Burcu: Gerileyen merkür, sizi en çok iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda, sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde ve ortaklaşa para alanlarınızda etkileyecek. Bu alanlarda 04 nisana kadar bir takım sorun ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İmza atmayın, yeni bir işe başlamayın.

Yay Burcu: Merkür, bugün itibariyle aşk hayatınızda bazı zorlanmalara neden olabilir. Yine yaratıcılığa ve sanata dayalı işlerinizde yeni başlangıçlarınızı 4 nisandan sonraya ertelemelisiniz. Geçmiş dönemden gelen ve tamamlanmamış aşk etkileri merkür gerilerken hayatınıza girebilir.

Oğlak Burcu: Merkür, bu ay sizi evinizle ilgili, ailenizle ilgili konularda zorlayabilir. Ev alım, satım ve kiralama gibi işlerinizi bu döneme denk getirmemeye çalışın. Aynı zamanda iş, hizmet ve sağlık alanlarınız, seyahat, hukuk ve eğitim alanlarınızda olumsuz etkilenecek.

Kova Burcu: Gerileyen merkür, sizin en çok iletişim alanlarınızı, akraba veya kardeş ilişkilerinizi etkileyecek. Yanlış ifadeler başınızı ağrıtabilir. Özellikle satış, pazarlama veya reklam alanlarında işiniz varsa 04 nisana kadar başlangıçlardan ve imzalardan kaçının.

Balık Burcu: Merkür, 3 haftalık gerilemesine başlayacak. Siz en çok  parasal alanda aksilikler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Ticari anlaşmalarınızı 04 nisandan sonraya bırakın. Yine bu süreçte ikili ilişkileriniz, özel hayatınız ve ailenizle olan ilişkilerinizde de sorunlara ve yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız.