Advertisement

Koç Burcu: Bugün yapacağınız işlerde var olan düzenden çok çabuk sıkılabilirsiniz. Enerji fazlanızla aniden bir şeylere karar veriyorsunuz ama çabuk vazgeçiyorsunuz. Kafa karışıklıklarına dikkat edin.

Boğa Burcu: Bugün aşk hayatınızda ve sosyal ortamlarınızda ve arkadaş çevrenizde enerjik bir takım planlar ve aktiviteler içinde yer almak isteyeceksiniz. Kendi ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz, kendinizi iyi hissediyorsunuz.

İkizler Burcu: İş ortamlarınızda yapabilecekleriniz bugün sizi tatmin edebilir. Özel hayatınızda önemli kararlar alıyor ama çabuk vazgeçiyorsunuz. Risk almaktansa planlıca atılacak adımlar uzun vadede daha fazla işinize yarayabilir.

Yengeç Burcu: Bugün düşüncelerinizle, duygusal yanlarınızı idare etmekte zorlanabilirsiniz, kafa karışıklıklarına dikkat.  Bir çok alana yayılmak ve ilginizi göstermek istiyorsunuz ama bu da  enerjinizi boşa harcamanıza neden oluyor.

Aslan Burcu: Maddi konularda düşündüklerinizle, yaptıklarınız arasında fark olabilir. Eğlenceli ortamlar ve aşk hayatınızda risk alma isteğinizi dizginlemeye çalışın. Fikirleriniz ve planlarınız çabuk değişebilir.

Başak Burcu: Sizin de bir takım isteklerinizin olduğunu bugün karşı tarafa anlatmalısınız.  Özel hayatınızda kafanız karışık olabilir. Ev hayatınızda çabuk sıkılmaya meyilli olabilirsiniz, kafanızdan gereksiz düşünceleri atın.

Terazi Burcu: Üzerinizde biraz gerginlik hissedebilir, güne  adapte olmakta zorlanabilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanlar gün içinde üzerinizde sıkıntı yaratabilir. Yapacaklarınızı  iyi planlamanız gerekiyor.

Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde bir arada olacağınız insanlara karşı anlayışınız düşük çalışabilir. Yaratıcılıkla ilgili konularda farklı uğraşılar daha fazla ilginizi çekecek.

Yay Burcu: Bugün toplum önünde ve kalabalık yerlerde memnuniyetsiz olabilir ve gerginlik hissedebilirsiniz. Kendi hayatınıza karşı yapmak istediğiniz bir sürü şey olmasına karşın harekete geçmek istiyor ama çabuk vazgeçiyorsunuz.

Oğlak Burcu: Bugün dış ortamlarda bir arada olacağınız insanlara karşı anlayışınız düşük olabilir. Hayatınızı gözden geçireceğiniz noktalarda, geleceğiniz için dikkatli adımlar atmalı ve en ince ayrıntısına planlamalısınız.

Kova Burcu: Bugün alacak,verecek işlerinizde bazı isteksizlikler söz konusu olabilir. İnsanları kıramadığınız için bu sıralar harcamalarınız artabilir. Arkadaş ortamlarınızda para konularına çok girmemeye çalışın. Sosyal bir gün.

Balık Burcu: Bugün hayatınızda var olan düzenden çabuk sıkılabilirsiniz. Özel hayatınızda, sevdiğinizle göz önünde olacağınız ortamlarda ve kalabalık yerlerde anlaşmazlıklar görülebilir. İletişiminize çok dikkat edin.