Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sakin ve telaşsız bir yapınız var ama lüksü, değerli şeyleri seviyorsunuz. Edebiyat ve sanata olan düşkünlüğünüz çok fazla. Arkadaşlarınız sizin için çok önemli ve onlarda sizi her durumda destekliyorlar. Hayatınız boyunca kanuni evrakları imzalarken dikkat etmelisiniz. Bu sene, hayat size göz kırpacak, iş konularında şansınız yüksek, para kazanımlarınız fazlasıyla artacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün duygusal hayatımızda hızlı ve iş bitirici davranabiliriz. Hareket isteyen işlerimiz için şanslı bir gün. İletişimimiz yüksek olacak ve yeni insanlarla bir araya gelmekten mutluluk duyacağız. Bazı insanlar üzerimizde stres yaratsalar bile, olayların içinde sıyrılarak ilerlemesini başarabiliriz. Telefon trafiğine gün içinde dikkat edelim.

Koç Burcu: Yakın çevre ilişkileriniz iyi olurken, iletişime dayalı işlerinizde güçlü duygusal bağlantılar kurabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyle beraber güzel planlar yapacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün, ailenizin ihtiyaçlarını daha çok önemseyeceksiniz. Aile hayatınız için bugün yapacağınız para yatırımları devrede olabilir. Enerjinizi evinize yönlendireceksiniz.

İkizler Burcu: Yakın çevrenizi işinizin içine katarak, onlardan yardım alarak iş alanlarınızda ilerleyebilirsiniz. Bugün ikna yeteneğiniz mükemmel çalışacak. Aktif ve keyifli bir gün.

Yengeç Burcu: Geçmiş konu ve olaylar daha fazla etrafınızda cereyan edebilir. Göz önünde olmayacağınız her tür işte kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bugün üzerinizdeki gerilim yerini daha etkili konulara bırakabilir.

Aslan Burcu: Arkadaşlarınızla davetlere ve organizasyonlara katılabilirsiniz. İletişiminiz bu birkaç gün hızlı olacak. Tüm bu bulunacağınız yerlerde önemli iş konuşmaları yapılabilir ve bu en fazla sizin işinize yarayacak.

Başak Burcu: Bugün daha hafif işlerinizi halledin. Ortaklaşa para konularında kafanızda yapacağınız hesaplar işinize yarayabilir. Maddi konularda biraz zorlanmalarınız olsa bile üstesinden gelmesini bileceksiniz.

Terazi Burcu: Arkadaşlarınızla palnlarınız devrede olacak. Az tanıdığınız insanlarla daha iyi vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Bir seyahat fikri aklınıza yatacak.

Akrep Burcu: Maddi konularda çözüme yönelik hareketleriniz devrede olabilir. İş alanlarınızda desteklediğiniz insanların, sizi girişimleriniz adına teşvik ettiğini görecek ve mutlu olacaksınız.

Yay Burcu: Başkalarına yol göstermeyi özellikle bugün seveceksiniz. Sizi heyecanlandıran, seyahatler veya kafanızdaki eğitim fırsatları önünüzdeki dönemde yapmak istediklerinizin arasında yer alıyor.

Oğlak Burcu: Sağlığınıza para ödeyebilir veya iş fonunuzu iyi ayarlamak durumunda kalabilirsiniz. Bugün duygularınızı da işin içine katarak gününüzü iyi değerlendirecek, iş konuşmalarınızda şartları lehinize çevireceksiniz.

Kova Burcu: Partnerinizle birbirinizi harekete geçirebilir, güzel ve eğlenceli planları devreye sokabilirsiniz. Başkalarına yol göstermeyi özellikle bugün seveceksiniz. Romantik etkileşimlere yer açın.

Balık Burcu: Bugün, işlerinizi evinizden halledebilir, birçok işinizi aynı anda yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle kuracağınız güzel ilişkiler sizi memnun edebilir. Arkadaş ortamlarınıza dikkat edin.