Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; kendinizi yazarak ifade etmeye eğiliminiz var. İş hayatınızda gelgitleriniz ve karmaşalarınız olabilir. Hayatınız boyunca gerek duygusal alanlarda, gerek iş alanlarınızda tetikte olmalı,kendinizi her koşula hemen bırakmamalısınız. Bu sene, bazı aksiliklerle karşılaşırsanız nedenlerini iyi gözden geçirin. genel olarak şanslı bir yıl.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün oluşan güneş- satürn karesiyle patron, aile büyükleri yani otorite sahipleri ve erkek figürleriyle anlaşmakta zorlanacağız. Bazı işlerimizde bozulmalar oluşabilir. Hayatın bizi desteklemediği fikrine kapılabiliriz. Özellikle özgür ve farklı düşünce tarzımız yüzünden otorite tarafından onaylanmadığımızı düşünmemiz söz konusu olacak.

Koç Burcu: Bugün, arkadaş ve sosyal çevre ilişkilerinize dayalı işlerinizde bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Özellikle arkadaşlarınızdan borç almayın ve vermemeye çalışın.

Boğa Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda bazı sorunlar yaşamaya müsaitsiniz. Yine ortaklaşa yaptığınız işlerinizde sorunlar ortaya çıkabilir. Bugün hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz.

İkizler Burcu: İş alanlarınızda erkek figürleriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim alanlarınıza dayalı işlerinizde sorunlar ortaya çıkabilir.

Yengeç Burcu:  Ortaklaşa para alanlarınızda bazı sıkıntılar ve zorlanmalar oluşabilir. Özellikle çocuğunuza, aşk ve eğlence hayatınız için üstleneceğiniz sorumluluklar, parasal olarak sizi zorlayabilir.

Aslan Burcu: Var olan ilişkinizde bazı sorunlar oluşabilir. Sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını ve sorumlulukların ona ağır geldiğini düşünebilirsiniz. Aile hayatınızda bazı zorunlar görülebilir.

Başak Burcu: Bugün, iş alanlarınızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki bazı erkek figürleri ve çalışanlarıyla iletişiminizde sorunlar ve anlaşmazlıklar oluşabilir.

Terazi Burcu: Eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar moralinizi bozabilir. Parasal sorumluluklarınız, bu alanlarınızda bazı sorunlara neden olabilir. Borsada yatırım yapanlar bugün dikkatli adımlar atmalılar.

Akrep Burcu: Bugün, aile hayatınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Hayatınız için alacağınız sorumlulukları, aile büyüklerinizin desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün ödenecek bir fatura işiniz varsa yapabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde, akraba veya kardeşlerinizden bir erkekle, anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ya da iletişime dayalı işlerinizde bazı aksilikler oluşabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızda para alışverişlerine girmemeye özen gösterin. Yine paraya dayalı bir işinizde sorunlar ve problemler oluşabilir. İş alanlarınızın aile hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin.

Kova Burcu: İş alanlarınızda bazı işlerinizde sorunlar ve bozulmalar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanabilir, yükümlülüklerinizi yerine getirmekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Olayları akışına bırakmayı deneyebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün, seyahat veya eğitim alanlarınızda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Beklenmedik olayların bazı işlerinizi bozduğunu veya aksattığını görebilirsiniz. İnsanlarla gireceğiniz paylaşımlar size hatanızı gösterebilir.