Advertisement

Koç Burcu: Bugün, iş ortamlarınızda uzun zamandır değişmesi gerekenler sizi zorlayabilir. Değişimlerin iyi olduğunu unutmamalı ve cesur yapınızı bu değişimler sırasında ortaya koymalısınız, aksi takdirde, iş ilişkilerinizde bazı sonlanmalar bugün kaçınılmaz olabilir.

Boğa Burcu: Özellikle yabancı ortamlardaki işlerinizde bazı değişimlere açık olmanız gerekecek. Seyahate dayalı işlerinizde ortaya çıkacak durumlara karşı esnek ve olumlu davranmayı denemelisiniz. Yine eğitime, hukuka dayalı işleriniz içinde aynı durum söz konusu olabilir.

İkizler Burcu: Arkadaş ortamlarınızda, bulunacağınız aktivitelerde ortaklaşa hareket etmek ve ortaklaşa para konularına girmek, kendinizi güvensiz hissettirebilir. Kalabalık ortamlarda  sevdiklerinizin üzerine güç kurabilir, onları düşüncelerinizle kolay manipüle edebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda değişmesi gerekenler su üstüne çıkabilir. Bu değişimleri ilişkinizin devamı açısından önemsemeli ve iyi bir şekilde karşılamalısınız. Kendinizi ilişkiniz konusunda güvensiz hissettiğiniz alanlarda karşı taraf üzerinde güç kurmaya ve onu yönlendirmeye kalkışmayın.

Aslan Burcu: İş ortamlarınızda değişmesi gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İş ilişkileriniz istediğiniz gibi olmayabilir, siz de durumu değerlendirmeli ve nerede hata yapıldığını görmelisiniz . Özellikle beraber çalıştığınız insanların üzerinde baskı kurmamaya çalışın.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda tutkularınız ve arzularınızla hareket ediyorsanız, bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Her işi zor sokma arzunuz, duygusal dengesizliklere neden olabilir. İlişkinizde yolunda gitmeyen konulara odaklanmalı ve değişimleri gerçekleştirmelisiniz.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda ve ilişkilerinizde değişmesi gerekenler üzerine yoğunlaşmalı ve önceliklerinizi iyi belirlemelisiniz. Aile bireylerinizi ve sevdiğiniz insanı özellikle bugün manipüle edici davranışlardan uzak durun ve size yapılırsa da boyun eğmeyin.

Akrep Burcu: İş hayatınızdaki iletişiminizde ve yakın çevre konularında yolunda gitmeyen konuların ve işlerin peşine düşmeli, değişmesi gerekenler üzerine yoğunlaşmalısınız. İşlerinizi ve yapmanız gerekenleri savsaklarsanız, ileride daha büyük problem olarak karşınıza çıkabilir.

Yay Burcu: Yoğun sahip olma arzunuz ve sizin isteklerinize göre hareket etme isteğiniz, aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde yolunda gitmeyen bazı olayları hayatınıza taşıyabilir. Çevrenizdeki insanları ve sevdiklerinizi yönlendirmemeye özen gösterin zira tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün ilişkilerinizde gereken sabrı gösteremeyebilirsiniz. İlişkilerinizi ve düzeninizi doğru kurmak istiyorsanız, değişimlere karşı hazır olun ve karşılaşacağınız olaylara esnek yaklaşın. Güçlü ve istekli oluşunuz, bazı konularda sevdiklerinizi zorlamanıza neden olabilir.

Kova Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde bazı konuları gözden geçirmeniz gerekecek. Şimdiye kadar korku ve endişeleriniz yüzünden görmezden geldiğiniz konular su üstüne çıkabilir. Bu sefer de görmezden gelmemeli, endişeleriniz olsa bile değişimlere açık olmalısınız.

Balık Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda, parasal konularda bazı zorlanmalarınız ortaya çıkabilir. Harcamalarınızı iyice gözden geçirmeli, değişmesi gerekenler üzerine eğilmelisiniz. Bazı para alışverişlerinizde sonlanmalar oluşabilir.