X

Bağkur 1997'de sizlerin numaralarını yırtmıştı

11.02.1982 tarihinde Mesa Plastik adıyla kurduğum şirket neticesinde Bağkur'a kaydım mevcut. Primler ilgili dönemdeki muhasebecim aracılığıyla yatırılmıştı. Elimde herhangi bir dekont ve Bağkur numarası mevcut değil. Eski dönem yapılan araştırmada (evraklar kaybolmadan önce) adıma kayıtlı ancak açıkta duran bir meblağ vardı. Şu an elimde belge olmadığından sigortalılık başlangıç sürem 1998 olarak görülüyor ve emekli olamıyorum. İlgili dönemde Bağkur primleri isme değil bu havuza yatırılıyormuş ve dekontlarla gidilip kendi adına kayıt yapılıyormuş. Şimdi elimde hiçbir belge olmadığından ilgili bilgilere ulaşamıyorum.
M.S. Özoğuz
Sayın okurum, sizin gibi dertli Kütahya'dan Mehmet Atak isimli okurumuz ve binlercesi var. 1997'ye kadar Bağkur'un bilgisayarı yoktu. Her şey kartlar ve kartotekslerle idare edilirdi. 1997'de tüm kartlar bilgisayara geçirildi ama adına hiç prim ödemesi olmayanları Bağkur yırtıp attı.

HABERİN DEVAMI

Yazarın Diğer Yazıları

Bu tedbirler kazaları azaltmak için yeterli değil 30 Kasım -1 Pazartesi Emeklilik dilekçesi yılbaşından önce mi sonra mı verilmeli? 30 Kasım -1 Pazartesi İşe giriş sağlık raporunu kimler verebilir 30 Kasım -1 Pazartesi Üniversite öğrencisi yetim, çalışmaktan hâlâ korkuyor 30 Kasım -1 Pazartesi Çalıştıkça emekli aylığı düşer, bunu düzeltmezler 30 Kasım -1 Pazartesi