X

Kauffman Vakfı, Özyeğin'i Davos'ta bulmuş

Cerberus Capital Management ortağı Garanti Yatırım'ı nasıl Davos'ta bulduysa Kauffman Foundation da Özyeğin Üniversitesi'ni Davos'ta bulmuş. 2 milyar dolarlık büyüklüğüyle girişimcilik alanında dünya çapında en büyük vakıf olan Kauffman Vakfı'nın Başkanı Carl Schramm'ı Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin ve Özyeğin Üniversitesi Rektörü Erhan Erkut ev sahipliğinde önceki akşam yemekte dinleme fırsatı bulduk.
Yeni akademik yılın ilk dersini dün Özyeğin Üniversitesi'nde veren Carl Schramm, Kauffman Vakfı'nın dünyada girişimciliği yaymak, anlamak ve geliştirmek üzere en iyi ortaklarla çalıştığını, Türkiye'de ise kendilerine ortak olarak Özyeğin Üniversitesi'ni seçtiklerini anlattı.

HABERİN DEVAMI

Yazarın Diğer Yazıları

Ne olursa olsun şarjınız bol olsun! 30 Kasım -1 Pazartesi ‘Merkez’in bağımsızlığı arttı’ demek için kanun lazım 30 Kasım -1 Pazartesi Seçim sonrası ekonomi ve kadın 10 Haziran 2015 Çarşamba, 15:01:58 Yeni Zelanda’nın bölgesel merkezi İstanbul olacak 30 Kasım -1 Pazartesi Seçime yerli otomobille mi gidiyoruz? 30 Kasım -1 Pazartesi