Advertisement
HABERLER ABONE OL

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezinde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılacak.

(Kahramanmaraş/14.30)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, depremin yıl dönümünde Adıyaman ve Şanlıurfa'yı ziyaret edecek.

(Adıyaman/09.30, Şanlıurfa/17.30)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk ve Cibutili iş insanlarıyla çalışma toplantısında bir araya gelecek, Cibuti Altyapı ve Ekipman Bakanı Hassan Houmed Mohamed ile görüşecek, İstanbul Meydanı'nın açılış törenine katılacak, Sultan II. Abdülhamit Camisi'ni ziyaret edecek ve Kahramanmaraş depreminin yıl dönümü münasebetiyle tertiplenecek mevlit programına iştirak edecek.

(Cibuti)

3- Hazine ve Maliye Bakanlığı, euro cinsi, 2 yıl vadeli tahvil ihalesi ve kira sertifikası satışı yapacak.

(Ankara)

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ocak ayına ilişkin fiyat gelişmeleri raporu ile reel efektif döviz kurunu açıklayacak.

(Ankara/10.00/14.30)

5- TÜİK, 2023 yılı adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçlarını duyuracak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malta Dışişleri, Avrupa İşleri ve Ticaret Bakanı Ian Borg ile görüşecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek, Cumhurbaşkanı George Vella ve Başbakan Robert Abela tarafından kabul edilecek.

(Valetta)

2- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire)

GÜNCEL

1- Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenler, 6 Şubat 2023'te 7,7 büyüklüğündeki ilk depremin meydana geldiği saat 04.17'de anılacak.