Advertisement

Futbol takımı için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında da bir isim üzerinde karara varılamadı.

Siyah-beyazlı kulübün, Fikret Orman başkanlığında Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından yeni teknik direktörünü açıklayacağı beklenirken, bu konunun önümüzdeki günlerde belirleneceği bildirildi.

Kulüp Başkanı Fikret Orman, İzmir'de bir açılışa katılacağı için toplantıdan erken ayrılırken, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını cevapsız bıraktı.

Konuyla ilgili açıklamayı Beşiktaş İletişim Koordinatörü Tuğrul Yenidoğan yaptı. Yenidoğan, toplantının devam ettiğini, Başkan Orman'ın bir kongre üyesinin mekan açılışı için İzmir'e gittiğini ve yarın İstanbul'a döneceğini söyledi.

Yönetim Kurulu'nda teknik direktör kararının çıkmadığını kaydeden Yenidoğan, ''Alternatifler var, değerlendiriliyor. Bugün karar çıkmayacak. Birkaç gün içinde, büyük ihtimalle cuma gününe kadar bir yönetim kurulu toplantısı daha yapılacak'' dedi.

-Mustafa Denizli konusu-

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin ismi ön plana çıkarken, tecrübeli teknik adamın kulüp binasında yönetimle görüştüğü iddiasının bulunduğunun hatırlatılması üzerine ise Yenidoğan, ''Ben görmedim. Siz de buradaydınız, gördünüz mü? Böyle bir şey yok'' cevabını verdi.

Yenidoğan, bugün kesin olarak teknik direktör konusunda açıklama olmayacağını belirtirken, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ''Çarşamba günü hocamızı belirleriz'' dediğinin belirtilmesi üzerine, ''Öyle umuluyordu. Demek ki hoca konusunda henüz görüş birliğine varılmadı. Herkes birbirini ikna edecek sonra yönetim kurulu 'Hocamız budur' diye açıklayacak'' ifadelerini kullandı.