Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Türkiye’nin en kapsamlı şirketlerarası spor organizasyonu Corporate Games ana sponsoru Turkcell oldu. 6-8 Eylül arasında İstanbul’da 9 farklı mekanda gerçekleştirilecek etkinliklerde 146 şirketten yaklaşık 5000 çalışan şampiyon olmak için mücadele edecek.

İstanbul’un farklı spor merkezlerinde Golf, Basketbol (3’lü), Futbol (7’li), Plaj Voleybolu (4’lü), Voleybol, Dragon Boat, Karting, Koşu, Yüzme, Tenis, Masa Tenisi, Bowling, Yelken, Satranç, Bocce ve Dağ Bisikleti olmak üzere 16 branşta müsabakalar yapılacak.

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na aday olan ülkemizde sadece profesyonel anlamda değil, amatör olarak da spor yapılmasına yol gösterecek projelere destek veriyoruz. Hedefimiz; sporun tabana yayılmasını sağlamak ve Türkiye’nin spor ülkesi olma yolunda atacağı adımlara katkı vermektir. Bu hedefle de bu yıl 11.’si düzenlenecek İstanbul Corporate Games’e destek veriyoruz. Bu etkinlikte her yaştan yaklaşık 5000 çalışan spor yapma fırsatı yakalayacak. Tüm sporseverlere keyifli bir şampiyona olmasını diliyorum” dedi.

Turkcell'in Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunmayı hedeflediğini belirten Öztürkler, bu amacı takiben İstanbul 2020 çalışmalarına 2.5 milyon Euro tutarında bir destekte de bulunduklarını ifade etti.

Turkcell’in verdiği bu destek, hem Olimpiyat hazırlıklarında hem de Tokyo ve Madrid’in de aday olduğu 2020 Olimpiyat Oyunları’nın İstanbul’da yapılması için sürdürülen tanıtım çalışmalarında değerlendirildi. Turkcell aynı zamanda 3G ve Fiber altyapı desteği ile 2020 sürecine katkıda bulunacak.