Advertisement
HABERLER ABONE OL

HANDE BERKTAN

Amerikan bulut tabanlı yazılım şirketi Salesforce, satış ekipleri için komisyon yönetimini otomatikleştiren bir platform olan Spiff'i satın almayı planladığını duyurdu.

2017 senesinde kurulan Spiff, işletmelerin, personele göre otomatikman güncellenen bir satış planı oluşturmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış az kodlu bir arayüz sunuyor. Spiff, ortak kurumsal CRM ve ERP sistemlerine yönelik mahalli entegrasyonlarla, ödemeleri tetiklemek için mevcut olabilecek koşullar da dahil olmak suretiyle en kompleks komisyon yapılarını yönetebildiğini, satış temsilcilerinin ise hangi komisyonun ödenmesi gerektiğini reel zamanlı olarak görebildiğini söylüyor.

Satın alımın 2024'ün ilk aylarında gerçekleşmesi bekleniyor. Salesforce, Eylül ayında, düşük kodlu bir platform olan Airkit'i satın almıştı. Airkit'in kurucuları, RelateIQ isminde büyük veri girişimini 2014 senesinde 390 milyon dolara satmıştı. Salesforce, Spiff satın alımı ile düşük kod platformlara yönelik yatırımlarına, bir yenisi daha eklemiş oldu.