Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bu sevgililer gününde, romantik ve hayalperest etkiler altında olabiliriz. Tutkularımız devrede olacak. Duygusal açıdan kıskanç ve sahiplenici olabiliriz. Yine de atacağımız adımları ve vereceğimiz kararların hayat tarafından desteklendiğini görebiliriz. Yine bugün, merkür balık burcuna geçecek. İletişimimizde dış etkilere bağımlı, hassas ve dağınık etkiler ortaya çıkabilir. Gün içinde önemli görüşmelerimiz varsa kafa karışıklığına ve dağınıklık etkisine dikkat edelim. Sevgililer gününüz kutlu olsun...

Koç Burcu: Bugün itibarıyla, geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Yine bu sevgililer günü, sevdiğiniz insanla, kalabalık ortamlarda veya sosyal çevrenizde vakit geçireceksiniz.  Duygusal konularda kafanız karışık olabilir.

Boğa Burcu: Bugün itibarıyla arkadaşlarınızla paylaşımlarınız arttırabilir,  geleceğinize yönelik atılım ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Sosyal çevreniz aktif olacak. Bu sevgililer gününde, iş alanlarınızdan vakit bulabilirseniz, sevdiğiniz insanla keyifli planlar içerisine girebilirsiniz.

İkizler Burcu: Sevgililer gününde, sevdiğiniz insanla beraber farklı ortamlar ve yerlerde bulunma isteğiniz yüksek olabilir. Romantik ortamlar keyfinizi yerine getirebilir. Bugün itibarıyla iş konusunda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir. Bu süreçte dalgın olmamaya, her işinizi not etmeye özen gösterin.

Yengeç Burcu: Sevgililer gününde, ev ve aile ortamlarınızda bu güzel geceyi geçirmek isteyebilirsiniz. Tutkularınız yüksek olacak ve sevdiğiniz insana tutkularınızla karşılık vereceksiniz. Yine bu gün itibarıyla medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınız aktif olmaya başlıyor.

Aslan Burcu: Bu sevgililer gününde, sevdiğiniz insanla önemli kararlar alabilir ve kısa vadeli  güzel ve romantik planlar yapabilirsiniz.  Yine bugün ve sonrası 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz.

Başak Burcu: Bu sevgililer gününü, romantik etkileşimlerle geçireceksiniz. Alacağınız güzel bir teklif, ilişkinizdeki alternatifler, bu hafta ayaklarınızı yerden kesebilir. Yine 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Terazi Burcu: Sevgililer gününde, sevdiğiniz insanla romantik ve hassas bir gün ve gece sizleri bekliyor. Beraber yapacağınız planlarda, gün içinde bazı değişiklikler oluşabilir. Bu iş hayatınızdaki belirsizliklerden kaynaklanıyor olabilir. İş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir.

Akrep Burcu: Sevgililer gününde, aşk ve romantizm dolu, fedakarlık ve sevgi dolu bir gece sizleri bekliyor olacak. Sevdiğiniz insanı mutlu etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Bazı belirsizliklerin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Aşk hayatınız ön plana geçmeye başlıyor.

Yay Burcu: Sevgililer gününde, birkaç alternatifiniz olabilir. Sevdiğinizle arkadaş ortamlarında güzel aktiviteye girebilir veya sevdiğiniz insanla başbaşa evinizde romantik bir gece geçirebilirsiniz. Evinizle ilgili konularda kalıcı ve çözümsel yaklaşımınız  ve iletişiminiz 2 hafta boyunca öne geçecek.

Oğlak Burcu: Bugün, iş alanlarınız aktif olmasına rağmen, sevdiğiniz insanla kısa vadeli, keyifli planlar içine girebilir, romantik bir iletişimle güzel bir gece geçirebilirsiniz. Yine bugün ve sonrası , pazarlama, satış, reklam, yayıncılık ve iletişim alanlarınızda etkili hareket etmeye başlayacaksınız.

Kova Burcu: Bu sevgililer günü, eğer kendinizi rahat bırakabilir, kafanızdan iş konularını ve parasal durumları atabilirseniz oldukça keyifli bir gece sizleri bekliyor olacak. Heyecanı, değişik insan ve ortamları seven siz kovaların, bu sıralar aşk hayatınıza kendinizi yeteri kadar vermeniz gerekecek.

Balık Burcu: Bu sevgililer gününde, Ay’dan alacağınız romantik etkileşimleri tam da istediğiniz şekilde ortaya koyabilirsiniz. Parasal konuları ve harcamaları kafanıza çok takmazsanız daha güzel ve etkileşimi yüksek bir gece sizi bekliyor olacak. Yine bugün ve sonrası  kendinizi ve hayatınızı konuşuyor olacaksınız.