Advertisement

Haftaya ay başak etkisiyle başlıyoruz. İş, hizmet ve sağlık alanlarımız aktif olacak. İş toplantıları ve görüşmelerinde pratik yaklaşımlarda bulunmak öne çıkabilir. Genel olarak endişeli ve titiz yapımızla hareket edebiliriz. Yine bu Pazartesi değişik ve farklı davranmak öne çıkabilir. Rutin hayatımızdan çabuk sıkılabiliriz. Salı günü gün içinde sabırsız yanlarımız ön planda olacak. Tutarsızlıklarımız fazla olacağından bu Salı önemli kararlarımızı aceleye getirmeden vermeye çalışmalıyız. Çarşamba günü, fikirlerimizi ve düşüncelerimizi ifade ederken dikkatli olamamız gerekebilir. Sinirli ve kavgacı yanlarımız iş alanlarımızda bizi zorlayabilir. Merkür - mars karesiyle halk gösterileri, kızgın konuşmalar, kazalar, anlaşmazlıklar, grevler,sinir sistemi rahatsızlıkları gündeme gelebilir. Özellikle yakın çevre, koçşu ülke ilişkilerimizde, yayın ve gazetecilik alanlarında, hukuksal konularda dikkatli adımlar atılmalı. Cuma günü, gökyüzünden  duygularımızı ve düşüncelerimizi rahat ve güzel bir şekilde ifade edebileceğimiz etkiler alıyoruz. Geçmiş konu ve olayları konuşmak, tatlıya bağlamak için harika bir gün olabilir.

Koç Burcu: Haftaya iş ve hizmet alanlarınızdaki işlerinizle başlayabilirsiniz sevgili koçlar. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde oldukça heyecanlı ve canlı bir gün içindesiniz. Hayatınızın akışı hızlanabilir ve farklı konu ve olaylara odaklanabilirsiniz. Salı günü, yakın çevre iletişiminizde tutarsızlıklarınız olabilir. Gün içinde yaşayacağınız bazı stresler sonucunda midenize veya sağlığınıza dikkat edin. Çarşamba günü, iletişime dayalı işlerinizde zihniniz hızlı çalışacak, bu da sizinle aynı tempoda olmayan insanlara karşı sabırsız davranışlarınızı arttırabilir. Perşembe günü özel hayatınız ve ortaklı işleriniz devrede olabilir. Özel ilişkilerinizde sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Cuma ve günü, yakın çevrenize karşı konuşmalarınız hızlanabilir. İletişime dayalı işlerinizde önemli şanslar yakalayabilirsiniz. Yalnız önemli görüşmelerinizi öğleden sonraya bırakmak sizin için en doğrusu olabilir.

Boğa Burcu: Haftaya aşk hayatınız ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili boğalar... Bu pazartesi, parasal konularda beklenmedik ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki planları uygulamaya geçirmenin tam vakti olacak.  Salı günü ise, parasal konularda tahmin yapmamaya çalışın çünkü bazı tutarsızlıklarınız olabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız acele etmeden karar vermeye çalışın. Çarşamba günü, parasal konularda çabuk ve sinirli hareket etmeniz mümkün. Spekülasyon veya borsaya dayalı işleriniz varsa dikkatli adımlar atmaya çalışın. Perşembe  ve Cuma öğlene kadar iş, hizmet veya sağlık konularınız ön planda olacak. İşinizle ilgili konularda somutlaştırmak istediğiniz şeyler için Perşembe günü rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu pazartesi eviniz ve aileniz sizin için önem kazanmaya başlayacak sevgili ikizler. Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde sizi heyecanlandıracak, değişik olayların peşinden gitmeye hevesli olacaksınız. Salı günü hayatınıza karşı alacağınız kararlarda, ailenizden istediğiniz desteği bugün göremeyebilirsiniz. Onun dışında beklenmedik yerlerden güzel şanslar elde edeceksiniz. Çarşamba günü, kendi düşüncelerinizi aile hayatınızda öne çıkarmak isteğiniz sizi sabırsız yapabilir. Perşembe ve Cuma öğlene kadar hayatın daha keyifli yanlarına odaklanabilirsiniz. Borsada yatırım yapanlar Perşembe günü olumlu etkiler altında olacak. Cuma günü hayatınıza dair konuşma ve görüşmelerinizde hızlanmalar yaşanabilir.

Yengeç Burcu: Haftaya iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız sevgili yengeçler.  Bu Pazartesi,  İş ve kariyer alanlarınızda beklenmedik ve farklı olaylar yaşamanız mümkün. Salı günü, kafanızda kurduğunuz veya büyüttüğünüz şeyleri çevrenizdekiler bilmeyebilir, bu yüzden herkesten anlayış beklememelisiniz. Kısa yolculuklarda aceleci olmamaya çalışın. Çarşamba günü, iletişime geçme isteksizliğiniz, fikirlerinizi kendinize saklama arzunuz, yakın çevre iletişiminizi zorlayabilir. İnsanların kafanızdakileri anlamasını beklemeyin ve çevrenize karşı daha nazik ve anlayışlı davranmaya özen gösterin. Perşembe  günü ve Cuma öğlene kadar, eviniz ve ailevi meseleler daha dikkat çekebilir. Özellikle Perşembe gününü, dinlenmek, plan yapmak ve aile hayatınızda huzuru bulmak için rahat kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Haftaya parasal konular ve maddi durumunuz daha fazla ön planda olarak giriş yapacaksınız sevgili aslanlar. Arkadaş ortamlarınızda, seyahate dayalı planlarınızda sıradışı ve güzel gelişmelere açık bir gün geçirebilirsiniz. Salı günü, sosyal çevrenizde veya arkadaş ortamınızda parasal konularda tahminleriniz iyi olmayabilir, bu da sizi gereksiz masrafa  sokabilir. Çarşamba günü, sosyal ortamlarınızda parayla ilgili konularda kafanız hızlı çalışacak. Bunun sonucunda çevrenizdeki insanlara karşı anlayışsız davranışlarınız olabilir. Perşembe ve Cuma günleri ağırlıklı olarak yakın çevrenize odaklanabilirsiniz. Ya da iletişime, satışa, pazarlamaya dayalı işleriniz varsa Perşembe günü, çevrenizden alacağınız desteklerle olumlu etkiler altında olacaksınız.  Cuma günü arkadaşlarınıza karşı anlayışlı, doğru ve güzel yaklaşımlarınız olabilir.

Başak Burcu: Haftaya şartlar lehinizde olarak başlıyorsunuz sevgili başaklar. Bu Pazartesi, kendinizi iyi hissedeceksiniz ama hayatınızı ilgilendiren konularda tedirgin yönlerinizde olabilir. İş ve kariyer alanlarınızda oldukça heyecanlı ve değişik bir gün yaşayabilirsiniz. Parasal konularda da şansınız yüksek olacak. İş ortamlarınızda beraber çalıştığınız insanlarla Salı günü bazı konularda aynı fikirlerde olmayabilirsiniz. Çarşamba günü, iş ve kariyer alanlarınızda kolay sinirlenmelere açık olabilirsiniz. Başka insanların söylediklerini dinlemek kolay olmayacak. Perşembe ve Cuma öğlene kadar, ilgi alanınız parasal konularda olabilir. İş hayatınızda parayla ilgili güzel gelişmeleri Perşembe günü daha rahat sağlamanız mümkün. Yine parasal konularda Cuma günü öğlen saatlerine kadar önemli kararlardan kaçının.

Terazi Burcu: Haftaya biraz geri planda durma isteğiyle başlayabilirsiniz sevgili teraziler. Bu Pazartesi,  düşüncelerinizi toplamakta ve kendinizi iyi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızdaki değişimler, değişik ve farklı yolculuk planları yapmanıza neden olabilir. Salı günü, özellikle tanımadığınız ortam ve yerlerde tedirginliğiniz fazla olabilir. Mümkünse, tanımadığınız veya daha az samimi olduğunuz insanlara değil, evinize ve ailenize karşı enerjinizi akıtın. Çarşamba günü, dış ortamlarda, seyahat, eğitim, ticarete dayalı işlerinizde beklenmedik olaylar karşısında çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız. Diğer insanların yanında daha anlayışlı olmalı, zihnen kendinizi çok yormamalısınız. Özellikle Perşembe günü, kendi kişisel isteklerinize yoğunlaşabilir ve iş ortamlarınızda istediğiniz dengeyi sağlayabilirsiniz. Cuma günü, yeni teklifler, yeni plan ve projeler üzerine eğilebilir, dış ortamlarınızda kendinizi iyi ifade edebileceksiniz.

Akrep Burcu: Haftaya sosyal ortamlarınız aktif olarak başlıyorsunuz sevgili akrepler. İş ve hizmet ortamlarınızda farklı ve değişik davranma isteğiniz yoğun olabilir. Özellikle ortaklı bir işiniz varsa olumlu etkiler altında olacaksınız. Salı günü, sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızın yanında kendinizi ifade ederken, aceleci ve hızlı olabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında tahmin yapmaktan ve buna göre hareket etmekten kaçının. Çarşamba günü, sosyal çevre alanlarınızda, ortaklaşa para konularında kafanız hızlı çalışacak. Bu da  bir arada olduğunuz arkadaşlarınızla sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Perşembe günü ve Cuma öğlene kadar, canınız pek bir işle uğraşmak istemeyebilir. Hisleriniz Perşembe günü, para konularında sizi doğru yönlendirebilir. Cuma günü, ortaklaşa para konularında olumlu etkiler altında olacaksınız yalnız önemli kararlarınızı öğleden sonra yapmaya özen gösterin.

Yay Burcu: Haftaya iş ve kariyer konularınız aktif olarak başlıyorsunuz sevgili yaylar. Bu Pazartesi, iş ortamlarınız veya kendinizi göstereceğiniz alanlar ön planda olacak. Her şeyin mükemmel ve doğru olmasına takılı olabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde sıradışı ve farklı bir gün geçirmeyi tercih edeceksiniz. Salı günü, iş ortamlarınızda veya kendinizi göstereceğiniz yerlerde ortaklaşa çalıştıklarınızla anlaşmanız zorlaşabilir. Çarşamba günü, ortaklı işlerinizde çabuk sinirlenmelere ve tepki vermelere açık olabilirsiniz. Yine özel hayatınızda kalabalık ortam ve yerlerde sevdiğiniz kişiyle fikirsel sürtüşmelere girmekten kaçının. Perşembe günü ve Cuma öğlene kadar sosyal çevre konularınız öne çıkmaya başlayacak. Gözönünde olmaktan, arkadaşlarınızla davetlere veya organizasyonlara katılmaktan keyif alacaksınız. Perşembe günü ortaklı işlerinizde şanslı etkileriniz yüksek. Yine Cuma günü sevdiğiniz insanla keyifli ve güzel konuşmalar içinde olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Haftaya dış ortamlarda bulunarak başlayabilirsiniz sevgili oğlaklar. Bu Pazartesi, seyahate ve eğitime dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızda her zaman sergilediğiniz davranışlardan farklı bir gün geçirebilirsiniz. Salı günü, iş ve hizmet alanlarınızda düşündüklerinizi uygulamak ve tahminlerinizi ortaya koymak   kolay olmayabilir. Çarşamba günü, iş ortamlarınızda geleceğinize yönelik konularda agresif tutumlar içine girmeniz mümkün. Kafanız çok hızlı çalışacak ve siz sanki olayları önceden biliyormuşçasına sert konuşmalar yapabilirsiniz. Perşembe günü ve Cuma öğlene kadar, iş alanlarınızdaki yoğunluklarınız fazla olabilir. Perşembe günü, iş alanlarınızda oldukça şanslı etkileriniz olabilir. Cuma günü var olan eski bir işin detayları konuşulabilir.

Kova Burcu: Haftaya ortaklaşa para alanlarınız ve banka ödemeleriniz gündeminizde olarak başlayacaksınız sevgili kovalar... Düzenli bir hayatınız ve ilişkiniz varsa bu Pazartesi, sevdiğiniz insanla harika bir iletişim içinde olabilir, kısa gezilerle, alışveriş ve aktivitelerle ilişkinizi yeniden canlandırabilirsiniz. Salı günü, aşk hayatınızdaki bazı konuşmalar, gün içinde kafanıza takılabilir. Parasal konularda bu Salı  kararlarınız düşüncelerinizi desteklemeyebilir. Çarşamba günü, aşk hayatınızda çabuk sinirlenmelere ve tepki göstermeye meyilli olabilirsiniz. Olayları değerlendirirken iki tarafı da  görmeye çalışın. Borsada yatırım yapanlar dikkatli olmalılar. Perşembe ve Cuma günleri, dış ortamlarda bulunacaksınız. Değişik yer ve ortamlarda bulunmak sizi mutlu edecek. Cuma günü, uun vadeli yatırım yapanlar öğlene kadar önemli kararlardan kaçınmalılar.

Balık Burcu: Haftaya özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kendinizi ortaya koyarak başlıyorsunuz sevgili balıklar. Eviniz ve ailenize yönelik parasal konularda değişik ve farklı tavırlar sergileyebilirsiniz. Paraya yaklaşımınız sıradışı olabilir ve güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Salı günü, özel hayatınız daha fazla vaktinizi alabilir. Sevdiğiniz insanla eviniz konusunda bazı düşünceleriniz aynı olmayabilir. Sevdiğiniz arkadaşlarınızdan hayatınıza dair güzel destekler göreceksiniz. Çarşamba günü, özel hayatınızda davranışlarınız konusunda sinirli tavırlar sergileyebilirsiniz. Sevdiklerinizle tartışmalara girmeden önce mantığınızı devreye sokarak hareket etmeye çalışın. Perşembe günü ve Cuma öğlene kadar, ortaklaşa para konularınız devrede olmaya başlayacak. Özellikle ailevi konularda ya da eviniz için yapacağınız ödeme veya harcamalar için şanslı bir gün içinde olacaksınız.