Advertisement

Bugün Doğanlar:

Bugün doğduysanız; kibar, anlayışlı, nazik, başarılı bir insansınız. Amaçlarınızı iyi belirlediğiniz takdirde büyük başarılar kazanmanız mümkün çünkü içsel olarak bu donanıma sahipsiniz. Akrabalarınız, özellikle yaşlı akrabalar, sosyal ilişkiler ve ortamlarınızdan hep fayda göreceksiniz. Bu sene, maddi konularda şansınız yüksek olacak ayrıca kendinizi geliştireceğiniz alanlara yönelmelisiniz.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın saat 23:10’ a kadar Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz  uyarılıyor.  Üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Bu tarihlerde bir aciliyeti yoksa bu organlarımız hassas olacağından ameliyat olmamalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Bahçe ve tarım işleriyle uğraşmamız yerinde olacaktır. Kök bitkiler ekmek, yeni toprak eklemek, saksı değişimi için uygun zamanlar.

Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda somut bir takım maddi adımlar atabilir, kendinizi gayet güçlü hissedebilirsiniz. Gün içinde maddi konular, paraya dayalı işleriniz daha ön planda olacak. Aile hayatınızda biraz daha rahat olmaya çalışın.

Boğa Burcu:  Bugün keyfinize ve isteklerinize yönelik daha rahat ve etkili bir gün geçirebilirsiniz. İçsel streslerinizi dış dünyaya hissettirmeyeceksiniz. Aile hayatınızda hala ele alınması gereken konularınız olabilir.

İkizler Burcu: Bugün, isteksizliğiniz fazla olabilir. Daha içinize yönelme, kabuğunuza çekilme gibi etkileriniz yüksek olacak. Yakın çevrenizde olan olaylar sizi biraz yormuş görünüyor, biraz kendinize odaklanmanız gerekecek.

Yengeç Burcu: Bugün, sosyal çevrenizden ve ortamlarınızda ortaklı işlerinize dair güzel destekler alabilirsiniz. Yaptığınız işlerde duygusal olarak tatmininiz yüksek olacak. Maddi konuları kafanıza çok takmamalısınız.

Aslan Burcu: Bugün, daha çok göz önünde olacağınız yerlerde bulunacaksınız, iş alanlarınızda duygusal destekleriniz fazla olabilir. İş alanlarınızda bir şeye karar verdikten sonra fikrinizi değiştirmiyorsunuz, bu da koşulları zorlayabilir.

Başak Burcu: Bugün, yabancı ortamlar veya yerlerde oldukça keyifli etkiler altında olabilirsiniz. Kendi kimliğinizi bir parça da olsa geri plana ittiğiniz bu dönem, farklı ve havadar yerler sizi kendinize getirebilir.

Terazi Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda aileniz için yapacağınız güçlü destekler devreye girebilir. Sevdiklerinize yardım etmek sizi duygusal olarak güçlendirecek. Geleceğinize yönelik işleriniz artmaya başlayacak.

Akrep Burcu: Bugün, özel hayatınızda iletişiminiz oldukça güçlü olabilir. Kendinizi duygusal anlamda etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda, parasal olarak güzel gelişmeler yaşayabilir, duygusal olarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Kendinizi bir çok konuda yenileyeceğiniz bir dönemdesiniz. Bol bol gezmek iyi gelecek.

Oğlak Burcu: Bugün, aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devrede olacak. Kendinizi özellikle ilişkilerinizde güçlü hissedeceksiniz. Hayatınızda önemli değişim ve dönüşümleri karşıladığınız bu süreçte, ilişkilerinizi göz ardı etmeyin.

Kova Burcu: Bugün eviniz ve ailenizle ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. İçsel düşünceleriniz, davranışlarınızı gözden geçirmenize neden olabilir. Enerjinizi yükseltmeli ve rahatlamalısınız.

Balık Burcu: Bugün, yakın çevre ilişkileriniz, sosyal ortamlarda oldukça güçlü etkiler altında olabilir. İş alanlarınızın bu dönem yoğun olması, çevrenize istediğiniz vakti ayıramamanıza neden oluyor. İlginiz hep başkalarında.