Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; çekici, etkili, yaratıcı, akıllı, cesur bir insansınız.Yaşamda elde ettiğiniz şeyler hep büyük gayret ve çabalar sonucu edilmiştir. Çevrenizde güçlü bir etkiye sahipsiniz ve bu herkes tarafından dikkat çekiyor. Bu sene, etkili ve güçlü insanlardan alacağınız destekle kalıcı ve uzun vadeli işlerinizde başarı sizden yana. Göz dolduracaksınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün gökyüzünde oluşan güneş- satürn üçgeniyle, işlerimizde güvenilir, kalıcı ve somut adımlar atabiliriz. Sorumluluklarımızı bilerek hareket etmek bize kazandıracak. Yaşlı ve olgun insanlardan tavsiyeler alabiliriz. Güneş- plüton sekstiliyle, etkili ve güçlü insanlardan göreceğimiz destekler, hayata bakış açımızı sağlamlaştıracak.

Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda başkalarından alacağınız destek veya güçle hareket edeceksiniz. Üstleriniz veya patronlarınızla olan ilişkiniz sizi etkili kılacak. Mart ayına girerken sağlığınıza özen gösterin.

Boğa Burcu: Dış ortamlardan alacağınız güçlü desteklerle, organizasyona dayalı işlerinizde başarı sizin olabilir. Ortaklaşa yapılacak her tür işte etkili ve kalıcı sonuçlara varabilirsiniz.

İkizler Burcu: İş alanlarınızda giriştiğiniz işlerinizin karşılığını alacaksınız. Kalıcı ve somut adımlarla ilerlemek sizin için önemli olacak. Göreceğiniz destekler sizi sevindirebilir. İş alanlarınız bu ayda aktif olacak.

Yengeç Burcu: Bugün, ortaklaşa işlerinizde beraber iş yaptığınız insanlardan yardım ve destek sağlayacaksınız. Hayatı ciddiye almak bir çok konuda işinize yarayabilir. Kendinizi geliştireceğiniz bir dönem.

Aslan Burcu: Ev ve aile hayatınıza dayalı sorumluluklarınız için parasal konularda güzel destekler sağlayacaksınız. İş alanlarınızda da kaynaklarınızı kullanmak ve geliştirmek için güzel bir gün olabilir.

Başak Burcu: Yapılacak her tür ortak işte kalıcı ve  sağlam adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda da sevdiğiniz insan sizi tam anlamıyla destekliyor olacak. Fikirlerinize inanın.

Terazi Burcu: İş alanlarınızda parasal bağlantılarınızı tamamlamak ve kurmak için uygun bir gün olacak. Davranışlarınızın gücü, herkesin sizi tercih etmesine neden olabilir. Keyfiniz yerinde.

Akrep Burcu: Yaratıcılık ve sanatsal işleriniz için kalıcı adımlar atılabilir. Yine aşk hayatınızda önemli etkileşimler altında olacaksınız. Yakın çevrenizden alacağınız destekler iş alanlarınızda işinize yarayabilir.

Yay Burcu: Bugün, ailevi sorumluluklarınızı bilecek ve bazı işlerinizi tamamlamanın verdiği zevkle hareket edeceksiniz. Mart ayına girerken ailevi konularınız devrede olmaya devam ediyor.

Oğlak Burcu: Geleceğinize yönelik önemli işlerinizde yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız destekle, kalıcı işlere imza atabilirsiniz. Tamamlanmamış işlerinizin peşinden gitmeye özen gösterin.

Kova Burcu: Bugün, iş ve kariyer sorumluluklarınız sizi istediğiniz noktalara taşıyabilir. Kalıcı ve somut adımlar atmak için ideal bir gün. Parayla ilgili konular  bu ayda devrede olacak.

Balık Burcu: Sizi daha az tanıyan iş yaptığınız insanların hayatınızla ilgili konularda sizi desteklediğine şahit olacaksınız. Arkadaşlarınız ve çevrenizden alacağınız destekle şansınız yüksek olacak.