Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; bağışıklık sisteminiz çok düşük, bu yüzden çabuk üşüyor ve hastalıklara yakalanabiliyorsunuz. Spekülasyon, kumar gibi  şans oyunları ilginizi fazlasıyla çekiyor. Bu sene, Keyfinize düşkünlüğünüz yüksek olacak. Yaz aylarına kadar şanslı etkileriniz var.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün sabah saatlerinde ay boşlukta olacağından önemli kararlarımızı öğleden sonraya bırakmakta fayda olabilir. Öğleden sonra ay yengeç burcuna geçecek ve neptünden aldığu güzel açıyla keyfimizi arttıracak. Üretkenliğimiz ve yaratıcılığımız artabilir. Hayal ettiğimiz şeylere duygularımızı yönlendirebiliriz.

Koç Burcu: İş alanlarınızda anlayışlı ve nispeten daha sakin yapınızla hareket edeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde etkili iletişim trafiğiniz gününüzü hareketlendirebilir.

Boğa Burcu: Öğleden sonra akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminiz artacak. Onlarla sosyal ortamlarda planlar yapabilirsiniz. Bu tür bir buluşma size mutluluk verebilir.

İkizler Burcu: Sabah saatlerinde kendi isteklerinize göre günü şekillendirirken, öğleden sonra daha çok parasal konuların üzerine eğilebilirsiniz. Yakın tanıdığınız karşı cinsten yardım alma ihtimaliniz çok yüksek.

Yengeç Burcu: Sabah saatlerinde enerjiniz beklenmedik bir şekilde düşük olabilir ama öğleden sonra adeta yenilenmiş gibi kendi isteklerinizin peşinden koşabilirsiniz. Kendi kararlarınıza güvenin.

Aslan Burcu: Sosyal çevrenizle geçireceğiniz saatler, öğleden sonra yerini sakinliğe ve derin düşüncelere bırakabilir. Sosyal ortamlarda konuşulanları süzgeçten geçireceksiniz ve size artı bir değer katacak.

Başak Burcu: Hayatınızda biri yoksa, bu günlerde isteyecek ve aşkı arzulayacaksınız. Karşı cinsle anlaşmak sizin için kolay olacak. Keyifli ortamlarda bulunacak, belki de aradığınız aşkı orada bulacaksınız.

Terazi Burcu: Ev ve aile hayatınızla ilgili keyifli harcamalar yapacağınız bir gün yaşayabilirsiniz.  Tam da biraz dinlenmek lazım derken, kendinizi hızlı bir tempo içinde bulabilirsiniz.

Akrep Burcu: Öğleden sonra değişik ortamlar ve yerlerde bulunmak ağır basabilir. Bulunacağınız mekanlarda kendi hayat tarzınızdan bahsedecek ve bunu destekleyen insanlarla bir arada olacaksınız.

Yay Burcu: Bugün beklenmedik yerlerden alacağınız destekle güzel para getirileri oluşabilir. Ortak para harcamalarınız öğleden sonra kendini gösterecek. Sezgilerinizden bağımsız bir işe kalkışmamaya çalışın.

Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanın planları devrede olacak ve siz ona göre akşam saatlerinde yakın çevrenizle planlar yapabilirsiniz. Bu planlar, üzerinizdeki yorgunluğu alacak.

Kova Burcu: Bugün konuşma ve görüşmelerde önemli kararları öğleden sonraya bırakın. Günlük işlerinizi halletmeye çalışın. Akşam saatlerinde yemeye ve içmeye olan eğiliminiz yüksek olacak.

Balık Burcu: Bugün seyahatte ya da dış ortamlarda bir insanla aranızda elektrik oluşabilir. Öğleden sonra aşk hayatınız aktifleşmeye başlıyor. Bazı arkadaşlarınız özel yaşantınızda sizi yönlendirmeye çalışabilir.