Advertisement

Koç Burcu: Bugün kişisel girişimleriniz ve hayatınız konusunda güzel şanslara sahip olacaksınız veya şanslarınızı kendiniz yaratacaksınız. Hayata bakış açınız keyifli, umutlu ve iyimser olacak, parasal ve maddi konularda beklenmedik iyilikler keyfinizi arttırabilir. Stresli insanlardan uzak durun.

Boğa Burcu: Bugün kadersel konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Sizi biraz olsun rahatlatacak keyifli enerjilerle çevrenizden ve sevdiklerinizden beklenmedik yardımlar görmeye açık olacaksınız. Gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak ve hayatı güzel algılamak bugün sizi mutlu edecek.

İkizler Burcu: Sosyal çevre alanlarınızdan ve arkadaşlık ilişkilerinizden şans ve fayda sağlayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda kendinizi mutlu ve ferah hissedebilirsiniz. Onun dışında bazı konuları gözünüzde büyütmeniz bugün maalesef kaçınılmaz olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün kariyer ve iş alanlarınızda şanslı, mutlu ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Yalnız aşırı iyimserlikle detay gerektiren işlerinizi savsaklayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda içsel gerginliklerinizi sevdiğiniz insanlara ve çevrenizdekilere çaktırmayacaksınız.

Aslan Burcu: Bugün yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, medya,hukuk ve ticaret alanlarınızda şanslı etkiler eltında olacaksınız. Bu şanslarınızı ve karşılaşacağınız fırsatları kariyer ve iş alanlarınıza aktarabilir ve önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Yoğunluğunuz fazla olacak.

Başak Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınızda şanslarınız yüksek olacak. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatında da bolluklu, bereketli güzel gelişmeler yaşanabilir. Duygusal anlamda bu güzel ve keyifli günü, gezerek, dış mekanlarda dolaşarak ve hayatın tadını çıkararak geçireceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanlarınızda şanslı, mutlu ve keyifli etkilere sahip olacaksınız. Yine taşınmaya dayalı işleriniz varsa, herşey istediğiniz gibi olabilir veya olmasa bile sorunları dert etmeyeceksiniz. Ortaklaşa para konuları içsel geriliminizi arttıracak.

Akrep Burcu: Bugün iş alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altındasınız. Yaptığınız işten keyif alacak ve hayatınızın güzelleştiğini düşüneceksiniz. Özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekirken, iş alanlarınızdaki enerji yoğunlukları içsel stresinizi arttırabilir ama bunu kimseye çaktırmayacaksınız.

Yay Burcu: Bugün aşkta veya hayatınızda size keyif veren konularda kendinizi şanslı, mutlu ve umutlu hissedeceksiniz. Günlük yaşantınızda yapmanız gerekenler kafanızı kurcalasa da mutluluğunuzu bugünü gölgeleyemeyecek. Ufak tefek sıkıntılarınızı dert etmemeyi öğreneceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün evinizi ilgilendiren, ailenizi işin içine alacak konularda yaşayacaklarınız karşısında kendinizi mutlu, canlı ve iyi hissedeceksiniz. Enerjiniz yüksek olacak ve hayatınızın bazı konularda değiştiğine şahit olabilirsiniz. Bu birkaç günü iyi değerlendirin.

Kova Burcu: Bugün yakın çevrenizle iletişime dayalı konularda keyifli, mutlu ve şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Satışa, reklama, pazarlamaya veya bilgisayara yönelik işlerinizde çeşitli fırsatlarınız olabilir. Yine de gün içinde aileniz ve sevdiklerinize vakit ayırmak zorunda kalacaksınız.

Balık Burcu: Bugün ve birkaç gün boyunca parasal konularda ve alanlarınızda şanslı, iyimser ve sizi destekleyen etkilere maruz kalacaksınız. Ticarete ve satışa dayalı işleriniz varsa verimli bir gün olacak. İletişiminiz yüksek, hayatın keyfine odaklı ve yakın çevrenizle bir arada olacağınız bir gün olacak.