Advertisement

Koç Burcu: Haftaya parasal konularda kadersel etkilerle karşılaşarak merhaba diyebilirsiniz. Kafanız ve enerjiniz başka işlerle meşgulken, somut ve maddi alana eğilmek bugün size zor gelebilir. İş hayatınızda güçlü etkiler altında olacaksınız, yaratıcılığınızı kullanın.

Boğa Burcu: Haftaya hayatınızla ilgili konularda bazı önemli adımlar atmanızın vaktinin geldiğini düşünerek başlayabilirsiniz. Yine de önemli adım ve kararlarınızı yarından sonraya denk getirmeye özen gösterin. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda olumlu etkiler altında olacaksınız.

İkizler Burcu: Bugün canınız işinizle veya günlük koşturmalarınızla uğraşmak istemeyebilir. İşe gitmekte ve iş alanlarınıza adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Sebebini öğrenmek istediğiniz konuların üzerine yoğunlaşın ve fiziksel enerjinizi zorlayacak ortam ve kişilerden uzak durun.

Yengeç Burcu: Haftaya sosyal çevre alanlarınız aktif olarak merhaba diyeceksiniz. Önemli konu ve olayların peşine bugün değil de yarın itibariyle düşmeniz daha yerinde olabilir. Özel hayatınızda duygularınız ve arzularınız bugün oldukça yüksek olacak.

Aslan Burcu: Bugün kariyerinize ve iş hayatınıza yönelik konularla haftaya başlangıç yapacaksınız. Bugün bu alanlarda şartlar elinizde olmayabilir. Durumu zorlayacağınıza, önemli girişimlerinizi ve tanışmalarınızı yarına bırakmayı deneyin. Beraber çalıştığınız insanlardan güzel haberler alabilirsiniz.

Başak Burcu: Haftaya eğitim, seyahat, medya, hukuk veya ticaret alanlarınız aktif bir şekilde başlayacaksınız. Ne işle uğraşırsanız uğraşın, bugün işinizi sağlama almak isteyebilirsiniz. Şartları çok zorlamamakta fayda var. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla düşünceleriniz bir olacak.

Terazi Burcu: Bugün her alanda ortaklaşa hareket etmeniz gereken işleriniz varsa onlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çok önemli planlarınızı yarına erteleyin ve öğle saatlerinde parayla ilgili girişimlerde bulunmayın. Ailenizin ihtiyaçlarını anlayacağınız bir gün olacak.

Akrep Burcu: Bugün diğer insanlarla işbirliği içinde bulunarak haftaya giriş yapacaksınız. Özel hayatınızda kafanızda tamamlanmamış soruların cevaplarını alabilirsiniz. Herhangi bir iş atılımında bulunmamaya özen gösterin. Yakın çevrenizden etkili bir insandan özel hayatınıza dair yardım alabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün iş alanlarınız ve günlük rutin işleriniz devrede olarak haftaya giriş yapacaksınız. Bu alanlarda şartlar elinizde olmayabilir ve kadersel bir takım etkilerle karşılaşabilirsiniz. Önemli kararlarınızı birkaç gün erteleyin ve halletmeniz gereken parasal işlerinize odaklanın lütfen.

Oğlak Burcu: Haftaya özel hayatınız ve kendi hobilerinize odaklanarak giriş yapabilirsiniz. Yapmak istediğiniz ve kendinizi geliştirmek arzusunda olduğunuz bazı işlerinizde bugün karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hayatınıza etki eden bir insandan yardım alabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün evinize ve ailenize yönelik konularla haftaya başlayacaksınız. İletişiminiz gün içinde yüksek olacak ama siz işlerinizi bitirdikten sonra kendi kalenize yani evinize çekilmek arzusunda olabilirsiniz. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz konuları yarına bırakmakta fayda olabilir.

Balık Burcu: Yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilgili konuların ön plana çıkmasıyla veya iletişime yönelik işlerinize kanalize olarak haftaya başlayabilirsiniz. Bugün satış, pazarlama veya reklama yönelik önemli kararlarınızda zorlanmalar oluşabilir. Arkadaş ve çevrenizden destek alacaksınız.