Advertisement

-Bugün başımıza neler gelecek?

Bugün mars ikizler burcuna geçecek. Enerjimizi, iletişimle ilgili konulara, bilgi alışverişlerine ve sosyal olaylara kaydırabiliriz. İnsanlarla iletişim halinde olmak önemli olacak.Yine bugün ve yarın  oluşan mars- neptün karesiyle aldanmalara ve kandırılmalara açık bir iki gün yaşayabiliriz. İçinde bulunacağımız ortamlarda şartlar ve koşullar net olmayabilir. O yüzden önemli görüşmelerimizi ve kararlarımızı bu iki günden sonraya bırakalım.

Koç Burcu: Bugün itibariyle, iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize karşı enerjinizi harcayacaksınız. Araba kullanırken veya yolculuk yaparken dikkatli olmanız gerekebilir. Yine bu iki gün parasal konularda veya alışveriş yaparken aldatıcı ve kandırmalı koşullara karşı dikkatli olun.

Boğa Burcu: Bugün itibariyle, paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Özel hayatınıza dayalı harcamalarınızda artabilir. Bugün  arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin kendi kişisel hayatınızda sizi yanlış yönlendirmelerine karşı dikkatli olmalısınız.

İkizler Burcu: 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, mücadeleleriniz artacak. Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı geride kalıyor. Alerjiler ve üst solunum yollarınıza dikkat edin. Bugün, kişisel hayatınız ve kariyerinize yönelik konularda bazı aldanmalar oluşabilir.

Yengeç Burcu: 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz  ve zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız. Bugün, seyahat, ticaret, eğitim, hukuka dayalı işlerinizde aldanmalara ve açık olabilirsiniz.

Aslan Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Geleceğinize yönelik adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir. Yine bugün, sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlarınızın yanında ortaklaşa parasal konularda aldatıcı etkiler altında olacaksınız.

Başak Burcu: 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda  artış görülebilir. Kendinizi göstermekten, toplumsal konularla ilgilenmekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Bugün, ortaklaşa iş alanlarınızda bazı yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz.

Terazi Burcu: İstediğiniz konulara odaklanma, seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız. Bugün, iş alanlarınızda veya seyahate yönelik konularda kandırılmalara ve yanlış yönlendirmelere açıksınız.

Akrep Burcu: Bugün itibariyle,  banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Bugün ve yarın aşk hayatınızda, ortaklaşa para alanlarınızda ve cinsel konularda kandırılmalara veya aldanmalara açık birkaç gün sizleri bekliyor olacak.

Yay Burcu: Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Bugün ve yarın özel hayatınıza dayalı konularda ve ev hayatınızda kendinizi kandırmaya müsait olacaksınız.

Oğlak Burcu: 2 ay boyunca çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Bugün, iletişime, sağlığa ve hizmete dayalı işlerinizde yanlış yönlendirilmelere ve kandırmalara açık bir gün olabilir. Önemli anlaşma lardan kaçının.

Kova Burcu: 2 ay boyunca aşk hayatınızda, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla bireysel alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Bugün, aşk, eğlence, hobi ve çocuk alanlarına yönelik para harcamalarınızda aldatıcı etkiler altındasınız.

Balık Burcu: 2 ay boyunca aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Bugün hayatınızı ve ailenizi ilgilendiren konularda şartlar açık olmayabilir. Kandırılmalara ve aldanmalara açık olabilirsiniz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız, profesyonel iş yaşantınızda başarılı olacaksınız. Hayatınız denge üzerine kurulu ve kime nasıl davranacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Güçlü arzularınızı iyi alanlara kanalize etmelisiniz. Bu sene, biraz kafanız karışık olabilir. Şartlar pek net olmadığından, hayatınızla ilgili kararlarınızda yanılma ihtimalini göz ardı etmeyin. Yaz aylarında şansınız çok açık.