Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya burç değiştiren venüsle giriş yapacağız. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde alıngan, hassas, korumacı, şefkatli tavırlarımız ön plana çıkabilir. Ailemize ve evimize olan sevgimiz ve düşkünlüğümüz artacak. Salı günü iletişim ve konuşma konuları daha fazla ön planda olabilir. Perşembe günü, sıkılgan ve fevri tavırlarımız bizim en çok aşk hayatımızı ve duygusal alanlarımızı etkileyebilir. Cuma günü ise, yine ilişkilerimizde sahiplenme, kıskançlık, manipüle etme gibi etkilerimiz yüksek olacak.

Koç Burcu: Bugün itibariyle 3 hafta boyunca ev ve aile yaşantınızda vaktinizi harcamak isteyeceksiniz. Evinizi güzelleştirmek, dekorasyon, tadilat, tamirat,yer değiştirme gibi olgular gündeminizde olacak. Dışarıda olmaktansa, sevdiklerinizi evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün itibariyle 3 hafta boyunca yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak.Yine satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar ve bilişim sektörlerinden işiniz varsa olumlu bir dönem içinde olacaksınız.

İkizler Burcu: Maddi kazanımlar, sahip olduğunuz değerlerde artış ve para konularında güzelliklerle karşılaşacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. 3 hafta boyunca ticaret konuları artabilir ve  kadınlardan fayda ve yarar görebilirsiniz. Güzel eşyalar, objelere olan tutkunluğunuz artacak.

Yengeç Burcu: Bugün itibariyle sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Fiziksel görüntünüzü önemsemeye başlayacak, kendinizi yenilemek için harekete geçeceksiniz. Yine alışvriş yapmak, gezmek, dolaşmak ve paylaşım içinde olma ihtiyacınız yüksek olacak.

Aslan Burcu: Bugün itibariyle 3 hafta boyunca sosyal çevrelerden uzaklaşma, ilişkilerinizde bir geri çekilme isteği görülebilir. İlişkileri olanlar fedakarlık yapmaları gereken bir dönem içinde bulunuyorlar. Yalnızlığı sevme, hayatın anlamını bulmak isteğiniz yoğun olacak.

Başak Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Katılacağınız davet, organizasyon ve grup çalışmalarından fayda görebilir, işten elde edilen gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Sosyalliğiniz artacak, yerinizde duramayacaksınız.

Terazi Burcu: Toplumsal konularda, iş ve kariyer hayatınızda ilişkilerinizin artacağı ve güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bir sürü görüşme ve konuşmalar yapabilirsiniz. Yapacağınız seyahatlerde güçlü ve etkin insanlarla tanışabilirsiniz. Hukuki konularda şanslı bir dönem olacak.

Akrep Burcu: Bugün itibariyle 3 hafta boyunca medya, eğitim, hukuk, seyahat, ticaret alanlarınızda ilişkileriniz çok iyi olmaya başlayacak. Tanımadığınız insanlara vakit ayırmaktan keyif alacaksınız. Yine size yeni alanlar açacak bir eğitim fırsatı, kurs veya seminerler ön plana çıkabilir.

Yay Burcu: Başkalarının kaynakları, eşinizin veya sevgilinizin para durumuyla ilgili sevindirici haberler kapıda. 3 hafta boyunca bu alanlarda şanslarınız artabilir. Yine kredi, faiz, vergi, borç ödeme gibi konular gündeminize oturabilir. Gizemli konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekecek.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde güzel ve etkili bir döneme merhaba diyeceksiniz. İlişkilerinizde var olan problemleri çözmeniz adına faydalı bir dönem altındasınız. 3 hafta boyunca sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artacak, onu fazlasıyla önemseyeceksiniz.

Kova Burcu: İş ve hizmet hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği ve sağlamlaşacağı bir dönem içine giriyorsunuz. Sağlığınız yine bu 3 hafta boyunca iyi olacak yalnız tatlı ve zengin yiyecekler tüketme meyiliniz size kilo aldırabilir.

Balık Burcu: Bugün itibariyle aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. 3 hafta boyunca  bulunacağınız aktiviteler, hobiler, romantizm, keyifli ortamlar veya çocuklarla geçirilecek güzel zamanlar hayatı dolu dolu yaşamanıza ve eğlenceli yönlerinizin ortaya çıkmasına neden olabilir.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; bazı olaylara karşı kayıtsız kalmaya meyillisiniz. Başarılı insanlarla vaktinizi geçirmek ve iyi bir arkadaş çevresine sahip olmak sizin için çok önemli. Toleransınızı yüksek tutar, anlayışınızı sağlarsanız hayat boyu çok mutlu olursunuz. Bu sene, sevdiklerinizle ve ailenizle bir arada olmak isteyecek ve ailevi konulara odaklanacaksınız. Parasal konularda şanslı bir yıl olabilir.