X
KÜLTÜR SANAT

Burçları 2012'de neler bekliyor?

Sevgili koçlar; bu sene yaz aylarına kadar parasal konularda şanslarınız yüksek olacak. 24 ocakta iş, hizmet alanlarınızda gerileyen mars, bu alanlarda sıkıntı ve sorunlar yaratabilir. Nisan ayına kadar iş, hizmet alanlarınızı gözden geçirmeli, hizmetlerinizin daha iyi oluşması için yeni düzenlemeler yapmalısınız. Bu yılda geçen yılda olduğu gibi evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz devam ediyor.  Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. 3. dönem doğan (10-20  nisan arası) koçlar, bu sene üzerinizdeki değişimlere açık olmalı, olumsuzluklar karşısında hemen demoralize olmamalı ve hayat size karşıymış gibi bir izlenime kapılmamalısınız.Ocak, mayıs ve eylül aylarınız en şanslı aylarınız. Yaz ayları itibarıyla satış reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu sene bir çok konuda şanslısınız. Ağustos aylarında borsada yatırım yapanlar kazançlı bir dönem yaşayacaklar. Şanslı aylarınız şubat, mayıs, temmuz, eylül ayları. İş alanlarınızda yaşadığınız zorlanmalar 5 ekim itibarıyla geride kalmaya başlıyor.

Sevgili boğalar; bu yıl şans sizden yana. Jüpiter her alanda güzel şanslarını sizler için yolluyor. iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda test edilmeye devam ediyorsunuz. Kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi, sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir yıl daha sizleri bekliyor.  Ekim 2012 de burç değiştirecek olan satürn  bu sefer özel ilişkileriniz, evlilik ve ortaklı işlerinizde yeni sorumluluklar üstlenmenize neden olacak. 2.5 yıl boyunca bu alanlarınızda değişimlere ve dönüşümlere maruz kalabilirsiniz. Borsada yatırım yapanlar bu sene 24 ocak- 14 nisan arası dikkatli adım atmalılar… Haziran ortasında artık parasal konularda kendinizi göstereceksiniz. Biraz uğraşı ve mücadeleyle parasal konularda  kazançlarınız yüksek olabilir. Bu seneki tutulmalar sizin para evinizde gerçekleşiyor. 21 mayıs ve sonrası elinize para geçebilir. 04 haziranda ortaklaşa para konularında hassaslıklar yaşayabilirsiniz. 14 kasımdaki tutulmada ortaklı işlerinizi gündeme oturtabilir.

Sevgili ikizler; bu sene sizin için önemli değişimlerin yaşanacağı bir yıl olacak. Halihazırdaki tutulmalar en çok sizin kişisel yaşantınızı ve özel hayatınızı etkiliyor. Bu sene yaz aylarına kadar hazırlıklarınızı tamamlamalısınız. Haziran ortasında jüpiter sizin burcunuz geçerek sizin için harika bir dönemi başlatıyor olacak. Bu yılda  aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizde önemli sorumluluklarınız  devam ediyor olacak. Aşka ciddi yaklaşmak, hayatınızda önemli kararlar almak, çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Planlı ve programlı atılacak adımlar, sizi her konuda destekleyebilir zira güneşinizde satürnden olumlu etkiler alıyor.  05 ekim 2012 de satürn artık bu alanlarınızdaki gezintisini bitirerek, sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkilemeye başlayacak.  Yaklaşık 2.5 yıl sürecek olan bu süreçte, kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi, sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Haziran doğumlu ikizlerseniz  kariyeriniz konusunda kafanız karışık olabilir. 05 ekimden sonra iş, hizmet alanlarınızdaki sorumluluklarınız artmaya başlayacak. İşte bu tarihten sonra tam anlamıyla iş alanlarınızda yapacaklarınız konusunda emin olabileceksiniz. Şanslı aylarınız şubat, haziran, kasım ayları.

Sevgili yengeçler; Geçen sene olduğu gibi bu yılda, ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz devam ediyor. Tamamıyla kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimleri fark etmelisiniz. Hayatınızı yeniden yapılandırmak, endişe ve kuruntulardan kurtulmak ve sağlığınıza dikkat etmek öncelikleriniz olmalı. 05 ekim sonrası artık satürn sizin aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda gezinmeye başlayacak. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.
 Bu sene sosyal çevreniz ve etrafınız değişiyor. Yeni insanlarla tanışacak, değişik grupların içerisine dahil olacaksınız. Arkadaşlarınızdan yaz aylarına kadar şanslı etkiler alıyorsunuz. Kariyer hayatınızdaki değişimler bu sene de  devam ediyor. Bu sene 24 ocak- 14 nisan arası satış, pazarlama, reklam, yayıncılık ve iletişim alanlarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönem dikkatli adımlar atmalısınız. Şaslı aylarınız; mart, nisan, temmuz ve eylül ayları olacak. Ekim 2012 itibarıyla borsa alanlarınızda sorumluluklarınız artmaya başlıyor.

Sevgili aslanlar; 2012 yılında da   satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz geçen senede olduğu gibi devam edecek. 5 ekimde satürn burç değiştiriyor ve akrep burcuna geçecek. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz gündeme gelebilir..Tamamıyla kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimleri fark etmelisiniz.  Bu yıl kariyer hayatınızın zirvesini yapabilirsiniz. Haziran ortalarına kadar herkes sizi konuşacak, daha fazla göz önünde olacak, toplumsal konulardan fayda sağlayaksınız. 24 ocak-14 nisan arası parasal konularda sorunlar oluşabilir. Para işlerinizi bu dönem iyi kontrol etmelisiniz. Ocak ayı iş alanlarınız fazlasıyla aktif olacak. Haziran itibarıyla yeni çevreler ve insanlar arasına dahil olabilirsiniz. Bu sene şanslı aylarınız, şubat, mayıs, haziran ve ağustos ayları tadını çıkarın.

HABERİN DEVAMI

Yazarın Diğer Yazıları

Günlük burç yorumları 24 Aralık 2019 Salı, 16:29:35 Günlük burç yorumları 02 Haziran 2014 Pazartesi, 09:53:36 Günlük burç yorumları 22 Mayıs 2014 Perşembe, 15:15:35 Günlük burç yorumları 21 Mayıs 2014 Çarşamba, 14:01:02 Günlük burç yorumları 02 Mayıs 2014 Cuma, 09:44:53