Advertisement

Koç Burcu:  Haftaya eğlenceli konu ve olaylarla başlayacaksınız. Bugün aile hayatınızda yapmanız gerekenler için kolaylıkla harekete geçebilir, hızlı ve çabuk davranarak işlerinizi halledebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün işlerinizin çoğunu ev ortamlarından halletmek isteyebilirsiniz. Bugün yaratıcılığa, satışa, Borsaya, sanata dayalı işleriniz varsa kafanız iyi ve hızlı çalışacak, sorunlarınızın çözümü için harekete geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, bir ev ödemesi, kiralama, satın alma gibi işlemleriniz devreye girebilir.Ya da ailenize yapmanız gereken para yardımlarınız için harekete geçebilirsiniz. Gün içinde iletişiminiz çok aktif olacak.

Yengeç Burcu: Haftaya parasal işlerinize odaklı olarak giriş yapacaksınız. Bugün , yakın çevrenizle olan iletişime dayalı konularda hızlı, hareketli ve çözüme yönelik hareket edeceksiniz.

Aslan Burcu: Haftaya şartlar lehinizde başlayacaksınız. Planla hareket etmek bir kaç gün boyunca size kazandırabilir. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel enerjilerle, kişisel isteklerinizi yerine getirebilirsiniz.

Başak Burcu: Haftaya geri planda duracağınız işlerinizle başlıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla yaptığınız planlar varsa, onlarla güzel bir gün geçirebilirsiniz. Uzaktan alacağınız haberler enerjinizi düşürmesin.

Terazi Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki düşünceleriniz ve amaçlarınız için dolaylı yollardan harekete geçebilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda, arkadaş meclislerinizde kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz.

Akrep Burcu: Haftaya kariyer konularınız ön planda olarak başlayacaksınız. Grupsal çalışmalarınız daha hızlı ilerleyecek. İş hayatınızda kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koymak isteyeceksiniz.

Yay Burcu:  Bugün, iş alanlarınızda hızlı ve etkili davranacaksınız. Kafanız parasal konulara yönelik olaylarda çözümcü çalışacak. Sizi az tanıyan insanların yanında güçlü kimliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Haftaya ortaklaşa para konularınızla başlıyorsunuz. Bir banka ödemesi, parasal işlemler vaktinizi alabilir. Bugün, sevdiğiniz kişiyle seyahat planlarınızı yapmak, seyahate çıkmak gayet olumlu bir gün.

Kova Burcu: Haftaya özel konularınıza odaklanarak başlayabilrisiniz. Bugün, iş alanlarınızda parasal olarak istediğiniz desteği göreceksiniz. Yine kafanızdaki plan ve projeleri hayatınıza geçirebilirsiniz.

Balık Burcu: Haftaya tamamlanması gereken günlük işlerinizle başlayabilirisiniz. Kafanız hızlı çalışacak ve enerjinizi rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz. İş alanlarınızdaysa, bazı esneklikler göstermeniz gerekiyor.