Advertisement

Koç Burcu: Bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Mümkün olduğunca geri planda durmalı ve önemli kararlardan kaçınmalısınız. Neşeniz yerinde olacak, kafanızda halledemediğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu arkadaş ortamlarınızda ve sosyal olaylara yönelik geçirebilirsiniz. Siz olaylara esnek yaklaştıkça, korkularınızın azaldığını göreceksiniz.

İkizler Burcu: Bugün çalıştığınız yerde ve kalabalık ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Hırslarınızı ve isteklerinizi doğru yönlendirirseniz, birkaç gün içinde  daha belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün yabancı ortamlarda ve yeni tanışacağınız insanlarla olan duygusal temasınızda olumlu bir gün sizi bekliyor olacak. Moraliniz gün içinde değişkenlikler gösterecek. Bugün yaşayacaklarınız hoşunuza gidebilir.

Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi konularıyla ilgili konularda kafanız meşgul olabilir. İşinizle ilgili ortaklaşa para konularınız öne çıkabilir. Yıldızınızın giderek yükseldiği bir dönemdesiniz.

Başak Burcu: Bugün karşı tarafın istek ve düşünceleri sizin istek ve düşüncelerinizden önce gelecek. Parasal konularda da şansınız yüksek olacak. Özel hayatınızda düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. 

Terazi Burcu: İş ve hizmet hayatınızda veya günlük işlerinizde bugün  dağınık ve biraz da rahat davranmaya müsait olacaksınız. Daha planlı ve programlı olmaya gayret etmelisiniz yoksa işleriniz yetişmeyebilir.

Akrep Burcu: Aşk ve eğlence hayatınız bugün sizi hareketlendirebilir ama yine de kafanız dağınık olacak. Çocuğunuz varsa onunla ilgili haberler ve konular hayatınızda öne çıkabilir.

Yay Burcu: Ev ve aile konuları bugün vaktinizin çoğunu alabilir. Davranışlarınızı düzenlemek için uygun bir gün olacak. Aklınızdaki değişimleri uygulamaya koymaktan çekinmeyin.

Oğlak Burcu: Bugün satış, pazarlama, reklam ve yakın çevre alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. İletişime yönelik işlerinizde kafanızı dinç ve berrak tutmaya özen gösterin.

Kova Burcu: Bugün parasal konularda ve sahip olduğunuz değerlerde iyi bir noktada olduğunuzu farkedeceksiniz. Aşkı arayanlar için harika ve etkili bir gün olabilir. Parasal konularda istekleriniz gerçekleşecek.

Balık Burcu: Birkaç gündür kendinizi daha canlı hissediyorsunuz ve bugün  daha hareketli ve aktif  birgün geçireceksiniz. Akraba veya kardeşlerinizin yardımına koşabilir veya onlarla aynı fikirde olabilirsiniz.